Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Wiesz co ja akurat wiem co mówię bo nie raz widziałem jak się idzie tam  Jest taki npc co wygląda jak merlkin i przepuszcza ciebie jeżeli cośtam zrobiłeś, na filmie na którym go widziałem jeden gościu musiał się cofnąć do banuty pogadać z tym w mieście małp npc o jakiejś misji bo coś nie mógł przejść dalej. Ponadto na forbidden jest dalsza część questu ponieważ widziałem jak otwierali jakąś stopę i znaleźli jakieś kłaki. Dla zainteresowanych : jak chcecie się przedostać an forbidden to musicie pogadać do "the blind prophet" hi > transport > yes, i zostaniecie teleportowani na forbidden. Cichy pokazuje teleport powrotny ale w niego nie wchodzi 
|
Z twojej wypowiedzi wynika że ten npc musiał być dodany w update w sierpniu. Bo Forbiden land został odrykty już w sierpniu. Jak był test server to ludzie odryli cała Tikuande oprócz Frobiden land a dniu kiedy wyszedł update ludzie już znali forbiden land. A więc skoro quest w podziemiach miasta małp został dodany po update w grudniu to oznacza że ten npc musiał być dodany w sierpniu. A co z questem? Że cipy niby zedytowały tego npc w grudniowym update aby gadał też o quescie?