Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2006, 15:41   #1134
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matt
- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt
A kto tu mówi o kłóceniu? Widzisz… nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie, które wywnioskowałem z twojej teorii.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.
No widzisz Jini różnica jest taka, że Arc większość comb robi siedząc na Ventrilo. Kwestia tego, że teraz nie liczy się liczba ale wspólne zgranie. Jak dobrze zauważyłeś… 200 hp miał i to często, poza tym też zdarzało się, że wpadał do trapa i nie padał. Jak dla mnie to Arc wygra bez problemu jeśli AO nie zgra się i nie zacznie myśleć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
O ktorym filmiku mowisz?
Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline