Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matt
- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.
baba.
~Matt
|
A kto tu mówi o kłóceniu? Widzisz… nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie, które wywnioskowałem z twojej teorii.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.
|
No widzisz Jini różnica jest taka, że Arc większość comb robi siedząc na Ventrilo. Kwestia tego, że teraz nie liczy się liczba ale wspólne zgranie. Jak dobrze zauważyłeś… 200 hp miał i to często, poza tym też zdarzało się, że wpadał do trapa i nie padał. Jak dla mnie to Arc wygra bez problemu jeśli AO nie zgra się i nie zacznie myśleć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
O ktorym filmiku mowisz?
|
Zapewne o tym z wczorajszej walki.
Miłego (słonecznego) dnia