Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2006, 16:15   #215
Taka patologia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P

Stan: Niegrający
Taka patologia ma numer GG 9237546
Domyślny lol

To że w Chinach kolega zabił kolege za miecz w jakiejś wirtualnej grze to jest już co najmniej wypaczenie psychiki . To że jakieś głupie dziecko własną matke pobiło krzesłem to już jest no comment . To są przypadki skrajne , prawdziwe i bardzo odległe od szerokiego grona tibijczyków xD Ale poniekąt jest troche racji w takim nagłośnieniu Tibi . Wiem że połowa 12-sto letnich graczy zaraz mnie zbluzga bo przecierz Tibia to ich all life ale akurat się tym nieprzejmuje . Niegram w Tibie od jakiś 4 miesięcy dlatego że zobaczyłem jak ta gra niszczy ludzi . Przykładem tego twierdzenia mogę byc ja sam jakieś 2 lata temu expiłem sobie na demon skeletonach w hell gate miałem coś około 35 lvl i siedział kołomnie mój ziomek który widział wtedy Tibie pierwszy raz a że akurat sie gdzieś umówiliśmy z jakimiś koleżankami to On mnie ciągle poganiał a ja mówiłem "poczekaj jeszcze 5min" itp . On się wkońcu wkór*** i zresetował mi kompa . Wkońcu wyszło na to że nieodzywałem się do niego przez jakiś tydzień byłem cały dzień wkurzony na maxa a do Tych kolezanek już nie poszedłem z nim bo to już wtedy niebył przyjaciel tylko frajer a ja musiałem expić zeby odrobic to co ten pier****** idiota i zaje**** noob zrobił . Teraz jest to dlamnie śmieszne ale wtedy to był dla mnie kryzys . Innym przykładem jest mój kolega z rl znajomki wiedzą o kogo chodzi On miał coś około 85lvl na wmiare nowym świecie był w pierwszej dwudziestce na serwerze a jakoś tak wyszło że ktoś go shakował i zrokował do 1lvl . Wtedy jego życie całkiem się zmieniło On był do tego stopnia uzależniony od Tibi że ciągle go to dręczyło że stracił tak wiele niemógł sie znaleść w normalnym świecie bo cały czas grał w tibie po 12h dziennie a żeby zapomnieć o tej stracie zaczoł ćpać i pić zaczeły się problemy z policją , długi , problemy w domu itp Na szczęście wszystko dobrze się ułożyło i teraz nie ćpa , pije tylko okazyjnie a w Tibie już nie gra . Czasem nawet wszyscy śmiejemy się z tego że mieszkamy od siebie kilka domów dalej a na ferie (2004r) widzieliśmy się 2 razy na real i all time in tibia ;P Ale to nieznaczy że wszyscy są tacy poje**ni . Mam kolegów którzy grają w Tibie mają dość dobre postacie bo 60lvl+ ale Oni grają tylko dla rozrywki czyli jak niema nic innego ciekawszego do roboty (prawie zawsze jest xD) ja wiem że pewnie zaraz ktoś powie że grać w Tibie 8h w tygodniu to jest głupota bo wbić 1 lvl przez 7 dni to szczyt noobostwa ale to znaczy że wasze życie to jeden wielki shit bo jeżeli gra online jest dla was największą przyjemnością w życiu to gratuluje . Kiedyś w Tibi spotkałem jakiegoś 20lvl który na trade pokazał mi dsm , mms , g legi itp razem jakieś 1000K ja się zapytałem skąd to ma a on do mnie "urodziny miałem i rodzice mi dali 450zł no to ja sobie na allegro kupiłem eq" śmieszne?? dla mnie tak ale napewno dla niektórych On wykorzystał te pieniądze w najlepszy możliwy sposób . Inny znajomy zaczoł intensywnie skilować na początku maja...efekt?? przytocze tylko jeden cytat i sami pomyślcie "nie zdałem z 4 przedmiotów ale za to jakie mam skille" ile jest takich osób na tym forum ktorzy mogli by powtarzać drugi rok klase za 60lvl ze skillami ~92/92 ?? SMILE ... Ja jestem na kozackiej imprezce a następnego dnia idę na lody z moją kochaną ziomalką ... a Ty szanowny playerze zabijasz kolejną hydre i myślisz czy po raz kolejny wypadną bohy a następnego dnia skillujesz ... Rób co chcesz i niczego nie żałój

Tibia u normalnych ludzi nie wywołuje agresji ona tyko kradnie czas a z tym normalni ludzie powinni sobie poradzić . Wszystko jest dla ludzi Tibia też ale jak by wszystkie serwery Tibi zostały wyłączone na miesiąc to by bardzo dużo ludzi z niej zrezygnowało bo by zobaczyli że można być szczęśliwym bez całodobwego expienia

Jeżeli mi nie wierzycie to zapytajcie swoich ukochanych Modków czy Oni też grają w tibie po 8-12h dziennie...

Nawed wasz "Wódz" Seromontis ostatnio mało czasu jest online...widać są ważniejsze sprawy w życiu niż Tibia

NIE kAŻDY ZATRACA SIĘ W TIBI SĄ LUDZIE KTÓRZY POTRAFIĄ MĄDRZE KORZYSTAĆ Z PRZYJEMNOŚCI OFEROWANYCH PRZEZ CIP SOFT I Z PEWNOŚCIĄ NA TYM FORUM ICH NIE BRAKUJE I TO DLA NICH WIELKIE GZ

za wszystkie błędy ortograficzne przepraszm...(worda mi gdzieś wcieło xD)

Pozdro600

"Jest jak jest ale nie jak powinno być."
William Szekspir xD niewiem jak to się pisze

"Canabi wabi was słowem mit magi"
Cya in better real world...

1 Night + 9 Month = One Noob more

Don't Worry , Don't Cry , Take Amfa And Fly
Taka patologia jest offline