@Onori
Bo juz mnie dobijac zaczynasz, chlopie jak ci wpadnie do k***y nedzy kilka pkt to sie chyba nic nie stanie ja nie jestem lekarz zebym stwierdzal na 100% czy jestes uzalezniony czy nie!
Pozatym tak jak juz mialo to miejsce i wyzej przynajmniej widzisz problem, bo nie jest do konca normalne jak przed poludniem siedzisz przed kompem i grasz w tibie w sobote, i nie mow mi tylko ze np o 11.59 jestes zly a o 12.01 dobry, no tak nie jest, 12 to umowna godzina i tyle, pozatym jak grasz przed 12 w sobote to nie znaczy ze jestes zly, ze jestes uzalezniony, i w piekle sie bedziesz smarzyl, chodzi o to ze to jest jeden z objaow uzaleznienia, ale tylko jeden, potrzeba ich kilka aby uzalerznionym byc, wiec powtarzam po raz enty, nie potepiam cie, i nie ganie, ale jezeli usilnie bedziesz walczyl o kilka dodatkowych pkt mniej to taki tekst strzele ze sam sie zaczniesz zastanawiac czy jestes normalny czy nie...
... tak tylko strasze

W sumie dobrze ze walczysz o swoje, ale kilka pkt nie sprawia ruznicy, bo granice w opcjach tez sa umowne.
@Raynold
Sluchaj nie wiem czy tak, nie wiem czy nie ale do ciebie chyba niczego nie pisalem dobra, to po pierwsze. Po drugie nie jestem zadnym specjalista, i nie znam sie jakos konkretnie na psychologii, i na badaniach nad uzaleznieniem, poprostu zrobilem test i ciekawia mnie wyniki, to po drugie. Udzial w tescie nie jest obowiazkowy, nie musisz w nim brac udzialu, nie musisz tu nawet wpadac, mozesz nawet poprosic innego moderatora aby pilnowal godnosci wypowiedzi w znajdujacych sie tu postach, i moj temat omijac z daleka, to po trzecie. A po czwarte, jakiegos poziomu wypowiedzi nalezy sie chyba spodziewac, i to napeno po kims takim jak moderator, rozumiem nie podoba ci sie test, ok, piszesz ze ci sie nie podoba i tyle, ale pamietaj kto mieczem wojuje od miecza ginie, bo wkoncu taka jest twoja opinia na temat tego testu, a moja opinia na temat ciebie jest taka ze "jest do kitu" sytuacja w ktorej tak sie do mnie odnosisz, "niczego nie pokazuje" a przynajmniej dobrego twoja postawa. "Nie zarzucam ci" ze ty jestes do bani, ale akurat twoj post mnie zdenerwowal i odpowiedzialem na takim samym poziomie jak ty.I na tym by byl koniec.
Edit.
jakbys nie poznawal, w cudzyslowiach sa slowa urzyte przez ciebie.
Pozdrawiam Sifu M.S.
Hail Tar Famili
Their system is not working for us