Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2006, 17:21   #34
Dudus15
Zbanowany

Dudus15's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: majtki
Profesja: Rookstayer
Dudus15 ma numer GG 4474663 Send a message via Skype™ to Dudus15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@emilok

Kto mieczem wojuje od miecza ginie, chcialoby sie zec na samym poczaku poruszony byl problem dziewczyny i walczymy nim do samego konca. Przeciez kazdy z nas wie ze kobiecie trzeba posiwecac duzo czasu, jezeli odkroi sie od niego 4h na granie w Tibie zostanie go niewiele, i tylko prosze mi nie mowic ze mozna miec dziewczyne w Tibii, bo to juz tylko spelnienie marzen uzaleznionego A single wcale nie sa w modzie, zapewniam, no chyba ze ktos ma 14 lat u nie wie do czego sluza dziewczynki I znowu sie do mnie ktos przyczepi
LOL , bo kobiety od 18 sa pelnoletnie a faceci od 21 to nic nie znaczy! ( no dobra , znaczy ) no ale ja mam dziewczyne , gralem w tibie no i niebylo nic zlego w tym , a i jeszcze takie cos , mam 12 lat i mam za to 7 pkt.... n/c
Niechce cie bluzgać ale moim zdaniem "mogłeś pójść na randke z dziewczyną albo oglądnąć film na ktory dlugo czekales" ... Stracilem minute (albo dluzej) na ten test ! A czas to pieniądz , a pieniądz to gra , albo cos w tym stylu no coż , mam nadzieje ze cie to nie urazilo. Zajmij sie moze graniem w tibie ...
Dudus15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem