Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2006, 17:46   #36
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@Emce

Co do nawiasow juz sie poprawilem, co do wieku, plci, i takich tam juz tlumaczylem, i to jest udowodnione przez tezsze umsyly w dziedzinie psychologii od naszych ze jednak mam racje.

Rozumiem ze zgadzasz sie z Raynoldem, ale to on nie zrozumial ideii tego testu, ja nie uswiadamiam czy ktos jest uzalezniony, nawet w temacie masz pytanie, a jak nie zauwarzyles to spiesze z podpowiedzia "Czy tibia uzaleznia?" I na to pytanie macie sobie odpowiedziec, po rozwiazaniu tego testu, i chyba nikt mi nie powie ze po rozwiazaniu go nawet przez chwile o uzalerznieniu nie pomyslal, no chyba ze mial wynik bardzo dobry.

I wbrew pozorom nie obrazam sie tak latwo, Raynold przedstawil swoje stanowisko, ja przedstawilem swoje, to chyba nie jest nic zlego, a juz to jak zesmy to zrobili, no coz akcja rodzi reakcje

A tak troche pozatym, zastanawia mnie dlaczego ludzie ktorzy dostaja malo pkt najbardziej krzycza ze test jest zly, a dlaczego ludzie ktorzy dostaja 70pkt i wiecej nic nie mowia, przyznam sie szczerze ze na konkurencyjnym forum wlasnie takie pretensje musialem najczesciej odpierac, a skrzynke na PW mialem cala zaspamowana niewybrednymi bluzgami na moj temat, i wogole na temat calego swiata, widac jednak ze tutaj poziom polemiki jest wyzszy.

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem