Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karmazynowy zwierz
A ja myslalem, ze na 50lv jest jeszcze nieoplacalne.
Niekiedy bylem z lv 50+ i musialem ich leczyc 2-3 razy na hydre. Jaki wniosek? A to taki, ze bedziesz musial bez druida leczyc sie co chwila, wiec 2-5 UH na hydre! A z druidem to dla niego sie nie oplaca bo za duzo many bedzie tracil na leczenie ciebie.
To jest tylko jedna kwestia. Inna to to, ze nie masz pojecia jak owe hydry blokowac robiac trapa z ds'ami. Sposob rozni sie duzo bardziej od wszystkich innych potworow.
Ostatnia bardzo wazna kwestia,to to ze jesli zrurujesz 2 naraz to padniesz na 100%.
Oczywiscie mozesz probowac. Moja rada to to zebys wziol od groma mf na exete i zamiast ds'ow niech shooterzy przyzwal fire elementale, choc i tutaj moze byc problem w kwesti blokowania hydry gdy zacznie uciekac.
W jednym zdaniu; odpusc sobie!
|
Na 50 lev blokowanie hydry to lajcikowo banalne jest...2-3 razy sie leczyles?LOL..mi max 2 uhy na 4 hydry zlazily a jak huncik z drutem to 1-2 bp uh na 5 h huntu.Druid siocha a najlepszy mag ih'a ds'y.Bo uzywanie uh to waste kasy.
Blokowanie to tez banał i wszystko zalezy od shoterow.Knight stawia ff, ustawia sie i ds'ki same oblaza hydre.
@topic
Jesli nie spanikujesz to mozesz huncic na nich.I uwazaj na hydre ktora jest najwyzej na respie nieraz na dupci lubi sie zrespic i masz 2 na klacie
GL