Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@emilok
Dobrze, rozumiem, ja wcale nie potepiam tego co mowisz, i nie twierdzie ze jestes w bledzie, nasze zdanie poprostu sie ruzni, ty znasz moje stanowisko, ja znam twoje. Obaj przyjelismy je do wiadomosci i tyle. Tylko widzisz nalug to nie jest cos latwego do zdefiniowania, dobrze to wiem poniewaz sam jestem uzalezniony od nikotyny, ale sa ruzne inne wydawaloby sie smieszne uzaleznienia, jak od np. czekolady, coli, od sluchania muzyki, czy nawet od pstrykania palcami, co nie zmienia faktu iz sa uzaleznieniami. To przedmioty sa dla czlowieka, nie czlowiek dla przedmiotow, powiedzial mi kiedys pewien calkiem madry profesor, i chyba mial racje.
|
Gwoli ścisłości to : nałóg, różnica
I jeśli byś tylko wypowiadał swoje zdanie odnośnie mojej wypowiedzi nie pisałbym dalej. Ale Twoja przypowastka o koledze rastafarianinie który rzekomo nie pali, ale pali tylko w weekendy i dodatkowo jak nie przypali to komuś przywali ściśle nawiązuję do mojej sytuacji. Więc proszę Ciebie o bardziej przemyślane posty, ponieważ zaczynasz się gubić w zeznaniach. Taka mała rada na przyszłość.
Cytuj:
Czlowiek sie troche wysili i zrobi test, to ludzie zamiast sie zastanowic nad problemem to jeszcze krytykuja, dobra nich to bedzie konstruktywna krytyka, jaka miala tu nawet miejsce w kilku postach, ale nie krtokie lakoniczne "do bani", albo "glupi test" jak czlowiek dostaje z niego 60pkt, i nie wie za co bo mysli ze tak wyglada normalne ludzkie zycie to sie nie dziwie ze mu sie test podoba, ale ok, ja sie nie obrazam jak ktos swoje flustrace rozladowuje na mnie, jak ktos z powodu swojej slabosci i ulomnosci czuje gniew, ja tylko mowie walczcie z tym!
|
Brawo za chęci ale ten test Cię przerósł niestety, spójż po prawdzie.