@emilok
o kumplu jak to powiedziales rastafarmi, mimo iz Jah jego panem nie byl to calkiem konkretna opowiesc, dodatm iz razem z nim sobie przypalalem, ale to nie czas i miejsce ku temu aby o tym mowic.
Podaj mi takze fragment mojego postu w ktorym powiedzialem ze wszystko rozwalal, powiedzialem tylko ze nie mogl zorganizowac sobie czasu i latwo sie denerwowal, ktos zarzucal mi ze test powstal po tym jak naczytalem sie artykulow o tibii, to jednak nie ja o nich wspominam tylko wy, i to niestety widac w twoim przypadku, poniewaz to w tamtym artykule byl opis niepotrzebnej przemocy, ktora w moim poscie zawarta nie byla, bo nie to jest istota tematu.
Jezeli razi cie ze zaczynam mowic do kogos a ciagne temat dalej mowiac w liczbmie mnogiej, to przepraszam, ale jest to calkowicie celowy zabieg, aby zapobiec powtarzajacym sie ciagle pytaniom, jak ma to miejsce w innych tematach. W ten sposob potencjalny pytajacy ma odrazu skierowana odpowiedz do siebie. Jeszcze raz wspominam ze jezeli cie to razi to przepraszam ,ale prosze zarazem o zrozumienie.
Przypominam takze iz wypelnianie testu nie bylo nijak przymuszone, wyniku tez nie trzeba w takim razie akceptowac, i podchodzic do niego w 100% powaznie, poniewaz 1 pkt w ta, albo w tamta nie czyni z nas nalogowcow, granica jest calkiem plynna, a usystematyzowalem ja na tyle na ile moglem.
Edit.
Co do moich literowek, jezeli bedziesz wiecej gral w tibie tez bedziesz takie walil, ja jednak na swoje mam papiery, i musze nad nimi mocno pracowac. Zachecam przy tym do czytania ksiazek a nie siedzienie przed Tibia po 6h dziennie.
Prosze cie takze o to zebys nie czepial sie takich szczegolow, poniewaz do tej pory calkiem przyjemnie mi sie z toba rozmawia ,i obchodzimy sie bez zbednych bluzgow, jednak jezeli zaczniesz sie do mnie przyczepiac, nadrabiajac w ten sposob troche moja lekka zlosliwosc bede zmuszony do wyciagniecia ciezszych argumentow, i takze zuciania miesem. Pamietaj ,jaku Kuba bogu, tak bog kubanczykowi

@Rouge
Tak test na bazie ktorego zrobilem moj byl kiedys w CD-Action, jednak jezeli porownasz oba testy to szybko znajdziesz roznice, mianowicie w formie oceniania, Smuggler ktory byl autorem tamtego testu zawyrzyl mocno punktacje, ja dalem wieksze granice miedzy punktami, na korzysc tych mniej uzaleznionych, w moim tescie takze mozna dostac mniej pkt, niz w jego za calkiem banalene pytania, do ktorych i tak zdarza sie ze widze objekcje. Mam nadzieje ze wyczerpalem ten tema, poniewaz z tamtego testu zaczerpalem tylko idee, sama punktacja, ocena itp. sa jednak moim wytworem.