Co do testu od razu widać wzorowanie sie na CDa

a punktacji nie pamiętam jaka była

- co do testu wynik ani mnie nie zaskoczyl , ani nie przeraził

, jak zwykle coś około srodka :>. Ale dziwne ze tyle pkt daja tylko za to ze ktos je przy graniu

. Ja odkad mam pc jem często przy nim

bo lezy na jednym z 2 biurek w pokoju

a rodzinnie nie jadam prawie wcale. Ale to tylko taka refleksja.
Cóż test ciekawy, ale bardziejbym się zastanowił nad rzetelnościa wszystkich publikacji otym jakimi to oszołomami gracze tibi są ... jeszcze troceh i nas w kaftanach zamkną. A tekst na gazecie.pl wymiatał [ " po wyłączeniu pc postać jest bez bronna w grze i może jak ązdy zabić " ] - z całym szacunkiem ... a gdzie napisane ze jest 15 minut na serwie to raz, a dwa gdie napisane ze bez uprzedniego wylogowania tak się dzieje ... może się czepiam ale wielu dorosłych ludzi nie zna isę wcale na pc i tekst " po wylaczeniu " sugeruje każde wyłączenie peceta. Cytat nie jest dokładny otylko przytoczenie sensu wypowiedzi takie +/-.
A problem uzależnienia jest i będzie bo każda gra uzależnia

jako gracz Starcrafta [ 6 letni ] stwierdzam ze choć 4 miechy nie gram już to i tak do tego wróce: >. Sęk z ulażnieniem polega na tym że u każdego sie to inaczje objawia - jedni swiata poza pc nie maja, a inni zWyczajnie wolny czas poswiecaja na granie ot co - takie hobby

. Jedni maluja figurki do Warhammera , inni sklejaja modele, a ktos gra caly dzien w pilke nozna, no i są maniacy co grają w tibie

- trzeba wyluzować... bo nagonka po przyadku z 1 oszołomem to przesada...