Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@Raynold
Sluchaj nie wiem czy tak, nie wiem czy nie ale do ciebie chyba niczego nie pisalem dobra, to po pierwsze. Po drugie nie jestem zadnym specjalista, i nie znam sie jakos konkretnie na psychologii, i na badaniach nad uzaleznieniem, poprostu zrobilem test i ciekawia mnie wyniki, to po drugie. Udzial w tescie nie jest obowiazkowy, nie musisz w nim brac udzialu, nie musisz tu nawet wpadac, mozesz nawet poprosic innego moderatora aby pilnowal godnosci wypowiedzi w znajdujacych sie tu postach, i moj temat omijac z daleka, to po trzecie. A po czwarte, jakiegos poziomu wypowiedzi nalezy sie chyba spodziewac, i to napeno po kims takim jak moderator, rozumiem nie podoba ci sie test, ok, piszesz ze ci sie nie podoba i tyle, ale pamietaj kto mieczem wojuje od miecza ginie, bo wkoncu taka jest twoja opinia na temat tego testu, a moja opinia na temat ciebie jest taka ze "jest do kitu" sytuacja w ktorej tak sie do mnie odnosisz, "niczego nie pokazuje" a przynajmniej dobrego twoja postawa. "Nie zarzucam ci" ze ty jestes do bani, ale akurat twoj post mnie zdenerwowal i odpowiedzialem na takim samym poziomie jak ty.I na tym by byl koniec.
|
Ojej, człowieku... Każda moje wypowiedź jest wypowiedzią prywatnej osoby, niezależnie od tego, czy jestem Modem czy nie, to nie musisz się czepiać mojej funkcji na tym forum.
Po drugie, nie powiedziałem nic o Tobie, tylko o teście, więc nie rozumiem tego ataku ^.-
Po kolejne, czuję, że musiałem to skomentować i chyba nie zabronisz mi czytania na tym forum wszystkich tematów, jakie mi się podobają i odpowiadania w nich, dopóki nikogo nie obrażam, nie spamuję itd. A nie przypominam sobie, żebym zrobił coś z tych rzeczy.
Nie biorę udziału w teście, tylko oceniam, jak on jest zrobiony. I powtórzę, że jest ułożony fatalnie. I to źle o Tobie świadczy, że krytykę tego, co napisałeś odbierasz jako jakiś osobisty afront.