Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 01:51   #45
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@Raynold

Sluchaj nie wiem czy tak, nie wiem czy nie ale do ciebie chyba niczego nie pisalem dobra, to po pierwsze. Po drugie nie jestem zadnym specjalista, i nie znam sie jakos konkretnie na psychologii, i na badaniach nad uzaleznieniem, poprostu zrobilem test i ciekawia mnie wyniki, to po drugie. Udzial w tescie nie jest obowiazkowy, nie musisz w nim brac udzialu, nie musisz tu nawet wpadac, mozesz nawet poprosic innego moderatora aby pilnowal godnosci wypowiedzi w znajdujacych sie tu postach, i moj temat omijac z daleka, to po trzecie. A po czwarte, jakiegos poziomu wypowiedzi nalezy sie chyba spodziewac, i to napeno po kims takim jak moderator, rozumiem nie podoba ci sie test, ok, piszesz ze ci sie nie podoba i tyle, ale pamietaj kto mieczem wojuje od miecza ginie, bo wkoncu taka jest twoja opinia na temat tego testu, a moja opinia na temat ciebie jest taka ze "jest do kitu" sytuacja w ktorej tak sie do mnie odnosisz, "niczego nie pokazuje" a przynajmniej dobrego twoja postawa. "Nie zarzucam ci" ze ty jestes do bani, ale akurat twoj post mnie zdenerwowal i odpowiedzialem na takim samym poziomie jak ty.I na tym by byl koniec.
Ojej, człowieku... Każda moje wypowiedź jest wypowiedzią prywatnej osoby, niezależnie od tego, czy jestem Modem czy nie, to nie musisz się czepiać mojej funkcji na tym forum.
Po drugie, nie powiedziałem nic o Tobie, tylko o teście, więc nie rozumiem tego ataku ^.-
Po kolejne, czuję, że musiałem to skomentować i chyba nie zabronisz mi czytania na tym forum wszystkich tematów, jakie mi się podobają i odpowiadania w nich, dopóki nikogo nie obrażam, nie spamuję itd. A nie przypominam sobie, żebym zrobił coś z tych rzeczy.
Nie biorę udziału w teście, tylko oceniam, jak on jest zrobiony. I powtórzę, że jest ułożony fatalnie. I to źle o Tobie świadczy, że krytykę tego, co napisałeś odbierasz jako jakiś osobisty afront.