Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 02:38   #46
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@Up

Dobrze wiem ze to co piszesz jest twoim prywatnym zdaniem, regulamin panujacy na tym forum przestudiowalem, tak nawiasem mowiac to ty go umiesciles. Widzisz wszystko by bylo wporzdku gdybys uzyl slowa fatalnie, tak jak to mialo miejsce teraz, tylko raz, np. "test jest fatalny" jednak twoj post byl z jakims wywodem w moim kierunku, ze to niby czaje twojej krytyki, i ze test jest do bani, ze pytania sa do kitu i wogole, no jeszcze mi tam tylko brakowalo zebys napisal ze ja tez jesem do bani.

Ze sprawa takiego testu jest calkiem ciezko, poniewaz staja przedemna pytania, jak zakfalifikowac uzaleznienie? czy pkt. do dobra forma? czemu akurat tyle pkt i czlowiek jest uzalezniony, a czemu tyle i nie jest? czy koncentrowac sie na poziomie postaci, ilosci spedzonych godzin, czy na tych niepozornych sprawach, ktorej jednak maja decydujace znaczenie?

W jak widac niektorych szlak trafil po tym jak przeczytali ten test, i ja powiem wam tylko tyle ze nie potepiam, ale dobrze sie stalo ze wiecie o swoim problemie teraz a nie za kilka lat, zamiast marnowac zycie i zdrowie nad jakas ,powiedzmy to sobie szczerze durna gra, bo inaczej nie mozna okreslic czegos z czego nie czerpiemy korzysci, a tylko nam zycie psuje, mozna zajac sie milionami porzytecznych zeczy.

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem