Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franek ^^
hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro 
|
haha. idioto wiesz co to jest sharing? zastanow sie na dsoba !!! przez 2 miesiace gralem z bratem bo mial wolne od szkoly dlatego tak szybko exp szedl !! Moj char moze kilka razy byl zalogowany z innego IP niz moje. Zreszta wszyscy wiedzieli ze gralem z bratem przez jakis czas. Kilka razy Raul zalogowal sie z innego IP to moge sie przyznac. Melon czasami lognal sie zeby postawic sobie ghoula ale przejmowal go i dawal loga. A co do hacka to nie wiem jak to bylo, moge sie tylko domyslac, wiem ze zmienialem pasy czesto ale 1 osoba miala mojego rec keya, kiedys poprosilem o cos kogos i podalem mu reca. nie chce nikogo oskarzac, trudno, moze odrobie kiedys te 5 baniek expa ale niewiem. kazdy wie jak bylo z moim charem i wie ze nigdy nie sharowalem konta. Wiec Franek zamknij dupe bo gowno wiesz a gadasz. nara