Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soferim
Na 50 lev blokowanie hydry to lajcikowo banalne jest...2-3 razy sie leczyles?LOL..mi max 2 uhy na 4 hydry zlazily a jak huncik z drutem to 1-2 bp uh na 5 h huntu.Druid siocha a najlepszy mag ih'a ds'y.Bo uzywanie uh to waste kasy.
Blokowanie to tez banał i wszystko zalezy od shoterow.Knight stawia ff, ustawia sie i ds'ki same oblaza hydre.
GL
|
Omg. Dlaczego dzieci na tym forum jak cos przeczytaja to w euforii pisza pozniej glupoty?
po 1. Ja ich leczylem 2-3 razy na hydre, bo jestem druidem (wystarczylo dobrze przeczytac). Dla niewtajemniczonych, to robilem to czarem heal frend.
po 2. 2 UH na 4 hydry? Woof, zastanawia mnie na ilu hp sie leczyles.
po 3. Druidowi nie bedzie sie oplacalo isc z 55lv zeby go siowac co chwila, a jeszcze bardziej nie oplaca sie IH'ac ds.
po 4. Co to za druid z ktorym byles, ze musiales stracic 1-2bp UH?
po 5. 65-70lv knight nic nie traci z UH. Jest bezpiecznie, druid nie musi go leczyc czesto.
po 6. Stawiac ff? oO. Pierwsze slysze zeby ktos uzwywal ff na hyry. lol. Nie mowiac, ze to kolejny waste.
I na koncu nie powinnismy zapomniec, ze hydra jest w stanie ubic 50lv na 1 kombo, wiec jesli ci sparalizuja najmocniej 2 hydry to padniesz i nawet niezdarzysz dobiec do shooterow.
Dla przykladu powiem, ze nieraz mojego blokera (107lv) hydry paralizowaly tak mocno, ze nie byl w stanie nawet przejsc 1 kratki, a nim leczenie zadzialalo to juz zdazyl troche oberwac.