A ja coś wam wymyśle

.. Przepuszcze przez worda by błędów nie było
Player killer(bebechus wymiataczys)
Player kiler, jak będziemy go później nazywali pk, jest osobnikiem wyalienowanym z królestwa zwierząt. Takiego osobnika można rozpoznac po kilku rzeczach
1-czerwone, wyłupiaste podkrążone oczy
2-nieopanowany ślinotok
3-drgawki w nadgarstkach
PK można także rozpoznać po destruktywnych zamiłowaniach do niszczenia ras wyższych jak graczus pospolitus(gracz), który w przeciwieństwie do PK jest pokojowym stadnym zwierzęciem.
PK może być sprowokowany do ataku kilkoma rzeczami:
-narodowością gracza
-jego ubiorem
-lub za długim czasem spędzonym przed szklanym obiektem zwanym ekranem
Wyróżniamy 2 odmiany pk
haotikus który nie planuje, nie przewiduje i nie myśli. Jego cel to unicestwić i nic po za tym
2 osobnik to
wrednus inteligentnus
on planuje swoje posunięcia, by w jak najkrutrzym czasie pozbawić życia gracza nie tracąc przy tym swojego. Czasami występuje grupowo, a czasami w pojedynkę. Wykorzystuje uwarunkowania geologiczne do osiągnięcia wiadomego celu.
Rozmnażanie...
Pk nie rozmnaża się, gdyż jest wynikiem połączenia gracza z pasożytem--szalejusem agresownusem..
Gracz który zostanie zaatakowany przez tą chorobę staje się PK
Jeśli pk przerwie egzystencje gracza zostaje naznaczony symbolem, przypominającym białą czaszkę
A jeśli będzie zabijać wielokrotnie(taka sytuacja nazywa się "krwim szałem" potocznie mass kiling) jego system nerwowy zostanie przeciążony i zostaje wyłączony z obiegu.
O szalejusie agresownusie nie wiemy wiele, ale jest on główną przyczyną powstawania pk, przez co musimy dogłębnie zbadać tego pasożyta. Póki, co gracze mogą się ochronić poprzez chowanie się w bezpiecznych strefach zwanych potocznie, depo "depus protectus zonus"
PK są uczuleni na to miejsce, przez co nie mogą tam nawet wejść, a co ważniejsze zabić graczy.
Tak oto opuszczamy groźny i nieprzyjazny świat pk, by poznawać inne, ciekawsze i bardziej przyjazne zwyczaje innych istot. Pozdrawiam i zapraszam za tydzień!
edit:
@down
ALEŻ NATURALNIE! bierz z tego co chesz (o ile o mnie wspomnisz

) nawet moge ci dać jakiś pomysł jeśli będziesz w kropce...zo tibijskie

czekam z niecierpliwością