Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 15:27   #49
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
wiec zalozmy ze wstaje o 10.00, zanim zwleke sie z lozka, zrobie sobie sniadanie, umyje sie, ogarne, zapale papierocha, podrapie sie po... nosie i wogole zanim bede zdadny do zycia, i do jakiejkolwiek prezentacj otoczeniu mija zazwyczaj z godzina. Nie mowie ze macie robic konkretnie to co ja, ale nie wyobrazam sobie zeby ktos w dzien wolny zrywal sie wczesnie rano z lozka, i robil wszystkie poranne czynnosci w 5 minut... chyba ze wie ze zaraz bedzie gral w swoja ukochana gre tibie, i musi szybko wstac bo mu expowisko zamjma (mam was ) I potem miedzy 11.00 a 12.00 jest godzina czasu, ktora ja wykorzystuje na czytanie porannej prasy, planowanie sobotnich wieczornych wojarzy, wlaczenie kompa i sprawdzenie poczty, na ogarniecie pokoju, poniewaz w tygodniu zadko kiedy to robie, czasami pogrzebie przy samochodzie, poniewaz w tygodniu takze zadko kiedy mam czas na najdrobniejszy nawet serwis, mam miliony mozliwosci na zajecie sie przez godzine, i ty takze gdybys tylko chwilke pomyslal znalazlbys tyle samo opcji, niekoniecznie takich jak ja, jednak twoja glowa zaprzatana jest tym ze chcialbys pograc w tibie, i nie widzisz innych mozliwosci.
Dalej nas nie rozumiesz, powiedz mi jaka jest różnia między tym, że np. zagram od 8 - 12 (z podkreśleniem, że wstajemy normalnie, nie dlatego żeby sobie poexpic) a tym że zagram sobie od 14 - 18? Tu i tu spędzam 4 goddziny... zrozum! nie każdy kto gra w Tibie w sobote, jest bliżej nałogu. Jedni po południu nie mają czasu, inni zaś wtedy spotykają się ze znajomymi/dziewczyną. Dosłownie to pytanie jest takie jak: Czy w poniedziałek rano, wchodzisz do Tibi? - a co zrobisz jak po 12 masz szkołe/prace? Może kiedyś pojmiesz o co nam chodzi...

A co do mojego irytowanie Ciebie (łądne słówno co nie? może warto było by się go nauczyć) hmm... możesz mi powiedzieć co jest złego w powiedzeniu własnej opini na dany temat? Lepiej zastanów się nad swoimi odruchami "nerwicznymi" bo jak to będzie się pogłębiać to zabijesz jakiegoś gościa za to że Cię obrazi .