Wiem, wiem.. łatwo jest napisać, ale gorzej zrobić. Chciałbym tylko aby Draconias zaczeli się troszkę przygotowywać do jakiegoś starcia a nie organizować wszystko w max 1h. Tak jak wspomniałem wyżej, KOMUNIKACJA GłOSOWA I JESZCZE RAZ TO SAMO. Gdy jeszcze Misiek sponsorował (dokładnie to Koval ale olać) TS2 wyłącznie dla tibia.pl i były wszysttkie kanały - światy to było naprawdę cudownie. Byłem wtedy adminem takiego kanału i pilnowałem porządku (były bodajżę ferię to długo przy kompie siedziałem jak nie miałem co robić), przychodziło wtedy wielu fajnych ludzi z saphiry by pogadać/popekować/huncić/questować i wbrew moim podejżeniom było bardzo dużo takich leveli jak 60-40 a raz nawet był 80 chyba (no 24h na dobę mnie nie było więc nie wiem).
Myślałem żeby zrobić własny server dla Saphiryjczyków żeby się bardziej zżyć lecz po dłuższym zastanowieniu postanowiłem tego nie robić bo ostatnio zauważyłem wiele "kretynów" którzy przeszkadzają gdy nie ma admina, a
wszystkim przecież admina nie dam. Kurdę, coś dużo piszę..
Dobra, ostatnia sprawa - zauważyłem ostatnio że jak ktoś szybko i porządnie expi to odrazu pada a potem nie wiadomo skąd lecą napisy od No-Pain hUntEd. Oni rujnują ten serVer, jak widzą że jakiś Polak może im zagrozić (bo no-pain w większości to lenie i nie expią) to odrazu hlastu-hlastu i musisz płacić. Mi to chyba nie grozi bo nie mam czasu na tibię, wolno będę bił ten 60 lvl, no może w wakacje jak zostane przez jakieś 3 tyg w domu to przyexpie.
Chciałbym aby wśród Polaków panowała zgoda, nie tylko u tych h-lvli i m-lvli (medium

) ale też wśród tych mniejszych. Jak idziecie na to powalone PK to nie bijcie rodaka, nawet jeżeli to jeb... skur....
Hail SAPHIRA
HAIL DRACONIAS
POLACY łąCZCIE SIę!
ps. ja nigdy nie opuszczę Saphiry, chociaż mieli by mnie dedać do 10 lvl'a, zajdę im za skurę!