Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 18:08   #12
Belfegoris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte
omg, widac jakim ty jesteś noobem...
Savage Funkstar grał 8 lat w Tibie i robił wojny z high levelami z Hiberny nie dlatego że był PA tylko dlatego że oni go wywalili z Hibenry juz wczesniej...

Hail Dark Mortals!
A miales z nim kiedys doczynienia? czy znasz go tylko z opowiesci o wielkim savage walczacym z UV ?
Nawet wielu z jego znajmoych wypowiada sie o nim jako o idiocie.
A teraz sie zajmiemy tym co widac po mnie. Wiesz kto to jest noob?
nie wazne ile ktos gra w tibie. nie stosujac sie do ogolnie przyjetych regol, przeszkadzajac innym, zachowuje sie jak noob, czyli osoba nie znajaca regolgry, lub rozmyslnie je lamiaca, czyli najogolniej mowiac przeszkadzajaca innym. Jakby nie patrzec Savage jest taka osoba, aktualnie jest jednym z najwiekszych (jezeli nie najwiekszym) PA na hibernie.
A tak swoja droga to Ty bys sie nie ucieszyl jakby zginal ktos kto ci NAPRAWDE zaszedl za skore?
zastanow sie zanim cos powiesz...
Mowcie o filmie, a nie o tym co ktos o kims mowi
Koniec tematu.
Pozdrawiam

Edit.
Up@
miales klopoty z UV? juz UV nie ma, ale w wiekszosci byli tam ludzie z ktorymi wystarczylo pogadac i klopotu nie ma.
Odezwij sie do Savage, a on nawet zwykle "Hi" uzna za zniewage i bedzie jeszcze gorzej.... wniosek jest jeden, Sa ludzie i Parapety.
Moze mialem poprostu pecha, ze trafilem na niego jak byl w zlym humorze, ale zachowal sie jak sie zachowal, probowalem to wyjasniac, nic nie dalo... musialem zrobic sobie przerwe w grze az zapomni o mnie... Wrazenie zostalo niezbyt mile po nim. Moze kiedys go poznam od lepszej strony, nie skreslam ludzi. Ale na dzien dzisiejszy moja opinie juz znacie i nic nie wrozy zeby to sie zmienilo. Jezeli zrobi cos czym mi zainponuje to bede pierwsza osoba ktora go przeprosi i mu pogratuluje.

Ostatnio edytowany przez Belfegoris - 25-04-2006 o 18:25.
Belfegoris jest offline   Odpowiedz z Cytatem