Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arte
BuehuaUAHA... "wystarczyło porozmawiac"    
może akurat Ty miałeś szczęście, że nie miałeś styków z UV, pewnie całe Twoje granie w Tibie to expienie na cycach nad Thais, albo Roty na Fibuli...
Ja expiłem w miejscach, gdzie przeważnie biegały 100 levele +.
I widząc, że biega tam niski wobec nich lvl po prostu wywali mnie stamtąd, a i zdążyłem jeszcze paśc za to "że expiłem w dobrych miejscach" z kilka razy...
Jeszcze o Funkstarze...jakoś mi zawsze miło odpisywał 
Każdy kto ma wysoki level stosuje PA, a że on jest sam a "byłych członków UV" jest sporo, i każdy chce byc "asslickerem" to nie zauważa ich PA, tylko tego kto jest sam.A noobem to on nie jest na pewno ...raczej ten jest noobem kto go osądza w ten sposób.
Enjoy!
|
a twoje najlepsze miejsce expa to amazon camp? no naprawde mnie nie rozsmieszaj.... probowalem jakos milo zakonczyc ta dyskusje.
Uwazasz mnie za "asslickera"? hmm to jest akurat ciekawe, Asslicker to osoba ktora komus wlazi w dupe zeby czerpac z tego jakies profity, a co ja zyskalem piszac to?...
zastanow sie dwa razy zanim napiszesz.
Zgadzam sie, ze kazdy h-lvl stosuje PA, ale Savage przegina, jest najwiekszym PA na hibernie.
Prawda jest to, ze wystarczylo pogadac, napewno na tym forum jest wielu ludzi ktorzy normalnie rozwiazywali swoje klopoty, w cywilizowany sposob, a nie nadrabiajac braki w spodniach atakujac wszystkich dookola. Kozaczki zawsze gina pierwsze, naucz sie troszke pokory, wiedz kiedy trzeba odpuscic, a nie rzucaj sie. Wiekszosc powaznych graczy potrafi to docenic.
Moze i miales wiecej kontaktow z Uv niz ja (ale ja dobrze na tych rozmowach wychodzilem, nikogo nie zaczepialem, wiec sam mialem spokoj... A to sie zmienilo w momencie gdy spotkalem Savage), moze i masz tam wiekszy lvl...
Ale naprawde, zastanow sie zanim na kogos wskoczysz.
powinno byc ograniczenie wiekowe dla tibi, skoncz podstawowke i wroc.
Wiecej nie mam zamiaru sie odzywac w tym temacie, chyba ze zostane sprowokowany, mam nadzieje ze i ty zamilkniesz, bo to do niczego nie prowadzi.
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za nic nie wnoszaca klotnie.
Ps.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eben
tak miał z nim mnostwo do czynnienia.. uwierz mi ze wiecej niz Ty a noob to postac która nie zna zasad a ne ktora sie nie stosuje.. nie zna zasad reguł i po prostu nie wiedzaca co robi; )
|
A Savage zna jakies reguly? Choc raz pokazal ze je zna?