Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 23:27   #996
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.

Wenezuela największe sharery
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%
jastr jest offline