Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 22:59   #98
fastico
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Łuków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cayan'den
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 150
Skille: 93/90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edrahil
@Cwanish

1. Sam expilem na dragach więc wiem jak sie tam zachować.
2. Ponieważ prawie codziennie chodziłem na dle (wielokrotnie spotykając tam ciebie :*) możesz być pewien, że z trudem! , ale poradze sobie z przejściem przez ogień. :>

Tak czy inaczej "My polacy" przepraszamy ciebie "nie polaka"...
Problem w tym, że niewiem za bardzo do czego pan pijesz. Rozumiem, że chodzi ci o "Polacy" jako nooby, ale naprawdę szczerze, jak bym sie nie starał po przemyśleniu wszystkich znanych mi wyznaczników noobostwa nie potrafie odnieść tej wypowiedzi do mojej skromnej osoby . Jeżeli jest choć jedna rzecz która daje ci prawo do nazywania mnie w ten sposób czuj sie w obowiązku poinformować mnie, cóż to takiego. Z góry chciał bym zanegować kilka potencjalnych kwestii: W porównaniu do ciebie potrafię sie poprawnie, prawie bezbłędnie wypowiedzieć w języku zarówno angielskim, jak i polskim(czego bynajmniej nie można powiedzieć o Tobie). Nie zabijam dla zabawy (tzw. PK), nie szantażuje ludzi (tzw. PA), nie gonie za skullami, których nie znam i/lub nie zrobili mnie/znajomym nic złego, nie hackuje, nie kradne, nie spamuje, potrafie w zwięzły sposób przedstawić swoje opinie, w których nie ma miejsca na bezsensowne obrażanie innych członków dyskusji. (nie zmienia to faktu, że nie musicie sie z nimi zgadzać, ile ludzi - tyle odmiennych zdań) Powiedz mi z ręką na sercu czy potrafisz powiedzieć to samo o sobie? Nie? Więc następnym razem uważaj kogo przyrównujesz do stereotypu polaka bo jedynym, który do niego pasuje wręcz idealnie jesteś Ty. Nausz sie wreszcie brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny.

Chciałbym jeszcze dodać, iż argumenty typu: "bo masz niższy lvl" lub "bo masz ch**** PVP!111" możesz zachować dla siebie. Bo po pierwsze lvl nigdy nie był i nigdy nie bedzie determinował tej cechy, a moje pvp (i nie mam co do tego wątpliwości) jest całkiem wporządku. Mam nadzieję, że i twoje wątpliwości uda mi się wkrótce rozwiać.

PiS aut!

Edited: @up: sam jesteś Shargami.
Oj Cwany Cwany ale CI pojechał... Ale ma rację bo ty frajer jesteś. Oj jak ja bym chciał twój adres mieć to by się pekowanko zaczęło. Mam paru znajomych którzy chętnie by CIę popirdo.ili w dupę. Z pozdrowieniami

yours nightmare
fastico jest offline   Odpowiedz z Cytatem