@Cwanish
1. Sam expilem na dragach więc wiem jak sie tam zachować.
2. Ponieważ prawie codziennie chodziłem na dle (wielokrotnie spotykając tam ciebie :*) możesz być pewien, że z trudem!

, ale poradze sobie z przejściem przez ogień. :>
Tak czy inaczej "My polacy" przepraszamy ciebie "nie polaka"...
Problem w tym, że niewiem za bardzo do czego pan pijesz. Rozumiem, że chodzi ci o "Polacy" jako nooby, ale naprawdę szczerze, jak bym sie nie starał po przemyśleniu wszystkich znanych mi wyznaczników noobostwa nie potrafie odnieść tej wypowiedzi do mojej skromnej osoby

. Jeżeli jest choć jedna rzecz która daje ci prawo do nazywania mnie w ten sposób czuj sie w obowiązku poinformować mnie, cóż to takiego. Z góry chciał bym zanegować kilka potencjalnych kwestii: W porównaniu do ciebie potrafię sie poprawnie, prawie bezbłędnie wypowiedzieć w języku zarówno angielskim, jak i polskim(czego bynajmniej nie można powiedzieć o Tobie). Nie zabijam dla zabawy (tzw. PK), nie szantażuje ludzi (tzw. PA), nie gonie za skullami, których nie znam i/lub nie zrobili mnie/znajomym nic złego, nie hackuje, nie kradne, nie spamuje, potrafie w zwięzły sposób przedstawić swoje opinie, w których nie ma miejsca na bezsensowne obrażanie innych członków dyskusji. (nie zmienia to faktu, że nie musicie sie z nimi zgadzać, ile ludzi - tyle odmiennych zdań) Powiedz mi z ręką na sercu czy potrafisz powiedzieć to samo o sobie? Nie? Więc następnym razem uważaj kogo przyrównujesz do stereotypu polaka bo jedynym, który do niego pasuje wręcz idealnie jesteś Ty. Nausz sie wreszcie brać odpowiedzialność za swoje słowa i czyny.
Chciałbym jeszcze dodać, iż argumenty typu: "bo masz niższy lvl" lub "bo masz ch**** PVP!111" możesz zachować dla siebie. Bo po pierwsze lvl nigdy nie był i nigdy nie bedzie determinował tej cechy, a moje pvp (i nie mam co do tego wątpliwości) jest całkiem wporządku. Mam nadzieję, że i twoje wątpliwości uda mi się wkrótce rozwiać.
PiS aut!
Edited: @up: sam jesteś Shargami.