Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2006, 23:34   #997
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%

jestem 116 na liście w expie, dlatego mnie to tak denerwuje a lvl biłem sam bez żadnej pomocy. I jak ktoś mnie wyprzedza bo sharuje mnie poprostu frustruje, ale teraz gram w mniej w tibie i jakoś sie nie przejmuje
Vienek jest offline