Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2006, 00:19   #100
Edrahil
Użytkownik forum

Edrahil's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Klucze

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 51
Skille: 81/64
Poziom mag.: 15
Domyślny

@Cer'is
Na Thorii rzeczywiście nie brałem udziału w żadnej większej wojnie (z wyjątkiem Fanta vs. Hooligans Army) ale miej na uwadze, że światów jest 70 a thoria nie jest moim pierwszym . Jest jeszcze pewne miejsce do trenowania pvp ale o nim tu nie wspomnę (każdy wie o co chodzi)
Skoro tak sie znasz na botach powinienes znać również funkcję combo sd w niektórych naprawdę rozbudowanych programach tego typu. Wtedy ani doświadczenie, ani bot nie pomoze, bo poprostu nie zdąży. Aczkolwiek miej na uwadze, że używanie botów jest nielegalne i tego rodzaju boty w 99% najeżone są keylogerami wszelkiej maści.

Na większości światów wojna nie trwa non-stop i te właśnie przerwy spożytkowuje się do uzupełniania zapasów. Na thorii mimo, iż wojna wydaje się trwać bez końca, strony ciągle sie zmieniają i zawsze któraś z nich może w bezpieczny sposób expic okreslonych godzinach. To napewno jakies dochody przynosi. (wiadomo, że nie tak wydajnie jak przy pk, ale odnosząc tą sytuację do rl przypomina mi to wymówki złodzieji, piratów i pracujących w szarej strefie i sprowadza sie do pytania "Poco być uczciwym i sprawiedliwym, skoro to sie nie opłaca?". )

@Lotarkilla:
Wiem, że to troche przesadzę tym porównaniem ale ten twój element taktyczno-psychologiczny był juz wykorzystywany w przeszłości. M.in. przez takich ludzi jak terroryści. (Nawiązywanie do II wojny wydaje mi się juz lekko poniżej pasa ale Owszem stwierdzająć
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
Nie jestem zwolennikiem zabijania ,cywilów" ale niekiedy to faktycznie jedyny sposób ...
w RL wlasnie ona jako pierwsza wpada mi na myśl)
Wiem, że tibia i RL to 2 całkiem różne sprawy, ale czasem dobrze sobie odnieść niektóre sytuacje do prawdziwego świata i troche pomyśleć. Gdyby każdy miał również w grze troche szacunku dla innych ludzi (bo wkońcu ludzie kryją sie za tymi śmiesznymi, kolorowymi outfitami) i poświęcanego przez nich czasu tibia wyglądała by o niebo inaczej. Gadam troche od rzeczy bo troche odwykłem od tibijskiej rzeczywistości ale myśle, że tak by było znacznie lepiej. Ktoś ci podpadł? Masz pełne prawo go ukarać, ale zabijanie bogu ducha winnych przypadkowych graczy - tego juz nie zaaprobuje (Pamietasz Panią Achaję, dwudziesto-paro letnią nauczycielke fizyki? Tacy jak ty sprawili, że juz nie moge z nią poprostu pogadać bo zdołowana ciągłym ginięciem dała sobie z tibią spokój) . Co powiecie? Że Nudyy? TIbia bez pk jest gówno warta? Ale jak by tak wprowadzić w tibii szeroko rozwinięte pojęcie "honoru" jestem pewien, że szybko w taki czy inny sposób luke by tę zapełnił. Nie odbierz tego jako ataku, ponieważ nie to było moim celem. Ostatnimi czasy szanuje cie bo na to zasługujesz. Jedynie zwracam "delikatnie" uwage na pewne kwestie.

Podpisano,
Wieczny moralizator - Edrahil.

Btw. PiS sux.

P.S. Ale to brzmi :O. Dont take it to serious.
Edrahil jest offline   Odpowiedz z Cytatem