@Onri
Widze ze bardzo dobrze wiesz o co mi chodzi, twoje argumenty postawione na przeciwko testowi byly bardzo dobre, ale tylko i wylacznie przy zalozeniu ktore postawiles, jednak jezeli ktos nie ma takiej sytuacji, badz nabija wiecej pkt. przy innych pytaniach to juz twoje argumenty traca znaczenie. Mam nadzieje ze nie chowasz do mnie urazy, jezeli wyprowadzilem cie z rownowagi to przepraszam, ale z takim samym uporem jakim ty atakowales testa, ja go bronilem, jak to mawial Bogus L. w jednym z moich ulubinych fimow: "w imie zasad s...."
@Dudus15
Na luzie to ja mam teraz fure postawiona w garazu, klutni tutaj zadnej mocnej nie bylu, tylko wymiana odmiennych pogladow, a wiadomo ze gdzie sa inne poglady musi troche zaiskrzyc. Zaznaczam jeszcze raz, klotni nie bylo, nie zdenerwowalem sie na nikogo, nikt mnie nie obrazil, ani ja nie mialem zamiaru obrazic nikogo, nichlubnym wyjatkiem jest tu moja sprzeczka z Raynoldem, jadnak w takiej sakali 1-10 obrazujacej jak bardzo potrafie sie na kogos zdenerwowac to bylo jakies 1,5 wiec bylo troche zapasu

Pozatym nie wymadrzam sie, jakbym to robil to siedzialbym przed ekranem ze slownikiem poprawnej polszczyzny, terminologi psychologicznej, i iskalbym takimi frazesami ze srednio ogarniety czlowiek, a nawet ja sam do konca nie wiedzialby co pisze.
@hide
Tak test jes na bazie tego z CD-Action, jednak zmienilem punktacje i to znacznie, dajac duzo wiecej pkt do opcji nr: 1,2,3 i 4, na reszte twoich pytan odpowiem na PW, to taki uklon dla Dudusia