Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2006, 13:09   #24
vaviec
Zbanowany

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Edoc'Sil
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NinJa
przecież ludzie, Polacy mają znaczną przewagę nad No-Pain
A ja na to: "Auroth,Nazgrel,Lootar,Elastor,Gorfin,Vinpaz,Yoshi ,Navivin Tandokerta"...draconians kogo maja z magow?Lonteus,Olorion,Maester Mac i... i to wszystko.

Cytuj:
Uzbierać sporą ekipę, nie tylko Draconias ale też inne odważne gildie, może Ninja, Apokalipsa, Hooligans (wiem że ta ostatnia nie ma zbyt wielu eleganckich leveli ale siła tkwi i liczbie)
Te gildie nie bede przeciwko np (narazie) ,bo sie po prostu boja. W Hool~ sa gracze ktorzy sie dopiero ucza grac...(wiekszosc)

Cytuj:
2. Zebrać jakiś team, niekoniecznie całą armię ale tak z kilku "pro" i wybijać w każdym tygodniu po jednym.
No i co to da? myslisz ze ten tkos tego lvla nie odrobi? (Sam sie dziwie ze draco~ nie atakuja np podczas ss)

Cytuj:
chociaż nie lubię Draconnisów
Tez nie daze kilku z nich sympatia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neo
Mnie interesuje dlaczego ta wojna sie zaczela, oni mieli sojusz przeciez ;d
Draco za duzo kozaczyloZaczelo wypowiadac wojny,sami nie wiedzieli po jakiej stronie byc,Szwedzi sie polaczyli i boom draco spada na dno.

Cytuj:
Dobra, ostatnia sprawa - zauważyłem ostatnio że jak ktoś szybko i porządnie expi to odrazu pada
Nie odrazu.
Cytuj:
(bo no-pain w większości to lenie i nie expią)
Jak np to lenie to jakbys nazwal draco?;p Draco praktycznie w ogole nie expilo.

Cytuj:
hciałbym aby wśród Polaków panowała zgoda, nie tylko u tych h-lvli i m-lvli (medium ) ale też wśród tych mniejszych.
Niemozliwe.Za duzo idiotow w naszym narodzie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olo
polska polent _/
Polacky

Jeszcze polacky beda gora na saphirze ^^.Jak myslicie ?ile byle thw wytrzyma z np?^.-
vaviec jest offline   Odpowiedz z Cytatem