Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2004, 16:32   #114
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

@Krzywy

Taak extra ide z wami na hunta wy zdobywacie expa a ja trace many i UH gratz Krzywy na władce zagajnika!!!

Cytuj:
Ale gdy mag ma juz 25 mlvl zaczyna sie zabawa, mozna chodzic na coraz silniejsze potworki itp.
Ja niedługo ide na necro...

Cytuj:
A co do tego ze druid moze robic Uh a mag nie, to ja myśle ze to jest dobrze bo mag jest postacia raczej ofensywna natomiast druid defensywna.
Daj mi SD to ci pokaże jaka jest moja magia ofensywna,a maga po spotkaniu ze mną jaka jest defensywna...

Cytuj:
jezeli idze ekipa na hunta to mag wiecej ataQje a druid ochrania grupe leczac ich uh.
To może druid z dziedziny "pajacus naiwniatus".Było by jak u mnie "ulecz nas oddamy ci kase za mana fluidy",kasy nie dostałem.Po tem drugi raz "Ulecz nas[...]" a ja na to "ladnie nie prosicie",ladnie poprosili "nie robicie tego rownoczesnie" po kilku probach udalo sie rownoczesnie co ja na to"teraz to mi sie juz nie chce".Bedzie test serv to zreszta pokaze moja sile SD i moc mojego sio i szybkosc leczenia naszego teamu zapomoca mass heling.

Cytuj:
Mi bardziej podobają się Sorcowie, bo mocniej walą, mają SD i UE
No tak masz racje przy 40lv i 50 magicznym walna za ok.173 w gracz ale mag walnie mocniej bo posiada moc manipulowania energia magiczna...jasne walna za tyle samo a z UE mag walnie wiecej bo MA TO ZAKLECIE kpw?

Cytuj:
Ja jako druid prawie zawsze mam SD ze soba... ale o dziwo UH prawie nigdy nie nosze (mam mana fluidy i robie sobie exura sio albo exura vita jak trzeba).
Tez preferuje mana fluidy moze zawsze magiczny skoczy^^.

A pozatym gdy mam SD czuje sie pewnie i moge kozaczyc sie do kazdego(no troche przesadzilem).Ostatnio robilem sobie UH'y kolo Veno.Zeby mi czas zelcial bawilem sie mino archerami tluklem waspy i trole.To stoje sobie tak na luzie to nagle leci belt 100 i nie ma archera.Zaraz wyskakuje jakis zajarany pal troche mu mina zrzedla bo zauwazyl ze to byl summon,przywolalem 2 i wypilem fluidy i zaczelem przklinac po angielsku(trudno sei nie wkurzyc),gosciu mial 46 lv,ja przeklinam a ten do mnie sorry,wkoncu mowie ze albo daje kase albo mu przywale(4 belty i Sd w ciagu 2 sec to sporo) a bez tarczy boli,to zaczyna znowu sorry i takie tam wkoncu dal mi 9 mana fluidow i 14 hmm i poszed.Wiec druidow tez sie boja,a im wiecej mam run tym strach jest mniejszy,a SD aktualnie nie mam bo mam kryzys z kasa musze zarobic na prmo i eq a to tez kosztuje.
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem