Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2006, 17:58   #1685
JUNIR
Zbanowany

JUNIR's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
jezeli masz mieć skille 70/70 na 8lvl i ten 6 mlvl to i tak bendziesz chodził na te same potworki co ja na tym lvl ze skillami 40/40 bo na uhy i tak cie niestać.
I to akurat zależy. Ja np mm 33lv druida i stać mnie na uhy dla knighta

Ale i tak sie nie opłaca expić na takich potworach jak np guardy na 12lv chociażby ze skillami 80/80 bo poprostu za mało hp na taki exp

Myśle że dobrze jest skillować na mnijeszych lv bo nie zaatakują cie pk z lv wiekszym niż 25 a jak bedzie sie skillować na np 40lv to mogą do ciebie podejść 3-4 sorc z sd combo i po skillingu. Ja dzisjaj ze skillami 57/57(stale rosną hehe)miałem party z 18lv knight. On walił mnie z war hammera ja go z FS. Jego największy hit na mnie to było 27 a mój na nim 49(tak wiem że miał broń dwuręczno i nie miał tarczy ale on mi małe hity zadawał). Więc czuje sie w miare bezpieczny(jakby co mam bp ihow )

Albo mój hit na monku to 60. Jak nabije dobre skille będe poprostu szybciej(i przyjemniej) expić . A jak padne i starce skille? Przecież to tylko gra skille da sie odrobić

A ja i tak nie chodze z FS na trening tylko z spike swordem. Nie stac mnie narazie na 2 FS jakbym padł (po hacku jestem )

Ostatnio edytowany przez JUNIR - 26-04-2006 o 18:04.
JUNIR jest offline   Odpowiedz z Cytatem