Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2006, 18:29   #477
keyu
Użytkownik Forum

keyu's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera

Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evilus
buauaha andrevas roxujesz
To wiedzialem juz dawno

Cytuj:
podzielasz zdanie malajagi?
Tak. ale rowniez innych ludzi ktorzy Cie znaja

Cytuj:
sabu jest dla mnei krolem w tibii, na pacerze, i taka jest prawda. ale jezeli to twoj autorytet to gratz
Krolem? a moze bogiem?

Cytuj:
i jakbys glupi pustaku bo inaczej tego nie moge ujac, rozumial chociaz troche z tego co pisze rozumialbys, ze to co pisalem mialo na celu pokazanie chyba Tasiorowi ze Tyrteusz ma jakies prawda do wklejania ssow -.-',
1. ja ciagle mam do Ciebie szacunek, nie przezywam Cie, (nigdy Cie nieprzezwalem) a to swiadczy o Tobie ze jestes pustakiem i jeszcze jedno, nierozumiem "chociarz troche z tego co piszesz" , moze postaraj sie inaczej to ubrac w slowa bo jesli ani ja ani kazdy kto to czyta nic z tego nierozumie to chyba nie nasza wina tylko Twoja.
2. Tyrteusz niema nawet 1% prawa do wklejania tutaj ssów (czyli zupełnie tak samo jak ty.) Moze kiedys byli w gildi ale juz go niema. Pozegnalismy sie, zrobilismy papa itp. Moim zdaniem juz niema szans tu wrocic, a jesli niemoze wrocic to znaczy ze jest tu nie mile widziany przez nas, tym samym niema praw do wklejania tu ssów. Proste logiczne i niema co juz o tym dyskutowac ale ja moge tylko mówić.

DO WSZYSTKICH MODÓW: Tyrteusz i Evilek nie sa w gildi, kasujcie ich zdjecia.

i tyle.
A Ziomku Evilku jak jestes taki kozak to zacznij grac znowu na pacerze i wejdz do gildi. <koniec kropka>

Cytuj:
i gdzie idi*tko napisalem ze nie moze ktos tu postowac? Oo
Nigdzie? Moze wlasnie dlatego niezworcilem Ci za to uwagi?
<Czytanie ze zrozumieniem> Przeczytaj jeszcze raz tamten post i zacytuj to jak mówie te magiczne słowa.

Cytuj:
I naprawde nie wiem co cesz osiagnac przez wyrzucanie mi publicznie Jazzu?,
Nic publicznie niewurzucam, tymbardziej Jazzu. To bylo "Pytanie" na temat: Czy stuknoles sie w glowe gdy tanczyles przed lustrem?

Cytuj:
napisz ze ty nigdy nic nie paliles, i siedziales cale zycie z raczkami pod biurkiem.
Masz wysokie loty ^^ Wkrecaj sobie wkrecaj, napewno dobrze na tym wyjdziesz. Btw : bardziej niz o palenie chodzilo mi o Twój zryty baniak i zoraną pamięć

Cytuj:
pewnie powiesz mi ze zoe i sabu gadaja na mnie, takie zycie raz zyje lepiej z zoe raz lepiej z sabem, ale oprocz nich to napewno nikt z tibii nie zna mnie nawet w kilku %.
Ja nic takiego niepowiedzialem to jest dowód że sobie wkręcasz.

Cytuj:
to ze twoj brat ma stajla w rapowaniu to nie znaczy ze ty go masz, bo koniec twojego posta chyba mial byc rapersko kul.
Hehehe czytanie ze zrozumieniem rox.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez keyu
(wcale niezalezalo mi w powyzszej kwesti na zadnym rymie itd, pisalem tak jak jest naprawde. teraz w tibii Retired)
To znaczylo ze Rym tam byl przypadkowy nawet go niezauwazylem przy pisaniu. dopiero pozniej jak poprawialem bledy zobaczylem ze sie zarymowalo to juz nawet niechcialo mi sie zmieniac. I to bylo napisane lol "czytanie ze zrozumieniem" = <ile jeszcze razy bede musial to napisac>
A co Ty mozesz wiedziec czy mam talent nigdy mojego tekstu nieslyszales, a tez mam jeden fajny.

Ohoho Evilek nawet sie nieobraze jak nic nieodpiszesz juz nawet niechce mi sie z Toba wiecej klucic, poprostu wyjdz i zamknij drzwi. Ja mam swoich ludzi i wiem ze trzymaja moja storne. A jak na tak bardzo "inteligętną osobę" Za szybko sie denerwujesz i obrazasz ludzi, spojrz w lustro i powiedz co widzisz, jesli masz jakies kompleksy to niemusisz sie wyrzywac obrazajac innych.

Ostatnio edytowany przez keyu - 26-04-2006 o 18:41.
keyu jest offline   Odpowiedz z Cytatem