Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2006, 19:34   #83
zwiastun ciemnosci
Użytkownik Forum

zwiastun ciemnosci's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności

Stan: Na emeryturze
zwiastun ciemnosci ma numer GG 1923014
Domyślny

Więc grałem w tibie ponad 2 lata zacząłem w grudniu 2003 roku i jakoś nie widze u siebie żadnych zmian...
Straciłem tylko zaufanie do TVN, myśle że to przesadne demonizowanie gierek komputerowych jakimiś zmyślonymi "faktami" ale też własnie takie Reportarze mogą zdenerwować ludzi i spowodować agresje.

w tibie w całej polsce gra 10 tys. osob lub nawet więcej, i właśnie te osoby będą podchodzić teraz na wszelakie tematy poruszane w "Uwaga" itd.
bardziej sceptycznie, doszukując się kolejnych kłamstw TVN'u.

A Tibia nie ponosi żadnej winy za to że jakiś idiota stłukł swoją matke...
Winę ponoszą ludzie, i w pewnym sensie Matka ofiary,
mogłaby uprzedzic/powiedzieć że zaraz wyłącza i ma dzieciak odejść od komputera, a nie poprostu brutalnie wyłączac komputer...

Idiotom nie powinno się dawać dostępu do gier komputerowych wogóle.
Wszystko co nas otacza może być niebezpieczne w nieodpowiednich rękach...
podobno nawet kartą można zabić (Mythbusters: BUSTED)

A ten Konrad w Kurierze (to dziecko) jest normalne, ktoś przedemną powiedział żeby się schował, więc niech teraz powie czemu tak powiedziałeś?
żeby zabłysnąć? Ten dzieciak odpowiadał jasno i klarownie na zadawane mu pytania, oraz pokazał Tibie inaczej niż reszta ludzi, którzy chętnie po obejrzeniu tych kłamstw chcieliby Stephana Volgera na stosie spalic.

a ta babcia "ja nic nie mogje robic bo syn dorosły je, tylko przepedze bla bla bla" N/C

Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 26-04-2006 o 19:35.
zwiastun ciemnosci jest offline