Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2006, 21:24   #7
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Obstawialbym raczej 5h/ dzien ..

1 mlvl = minimum 4 levele jesli chodzi o czas wbijania. Wole osobiscie wbic np 60 level w czasie w ktorym ty bedziesz bezmyslnie stal xxx godzin pod depotem zeby miec 'ladny' mlvl na 30 levelu.

-.-''
No tak na 30 lvl potrzeba 368 300 expa więc grając dziennie 5h będziesz musiał kosić po około~~ 52614 expa dziennie. Hmm czy to mało/dużo dla niskolvlowego sorca (czyli niżej niż 25 lvl) granica wręcz nie do osiągnięcia w 5h. Przesadziłem może z tymi 15h na dzień ale twoje 5 to też raczej nierealne za bardzo biorąc pod uwagę że skoro szybko to zapewne nie będzie miał run (bo po co tracić kasę na zbędne czary i głupie stanie pod depo )więc zostaje mu tylko wand i vis (oczywiście o ile ma pacca). Co do mlvla to tak samo jagby mówić o knighcie "po co skilować skoro można expić i skile same wpadną" ale prawda jest taka że leprze skile/mlvl to większa efektywność expienia (nawet gdy vis zabiera 5-10 hp więcej to przeliczając na expa i mane/mfluidy to wychodzą już ładne sumki)oczywiście przy expresowym expieniu nikt nie bawi się w stanie pod depo ale ja przy normalnym graniu w tygodniu przeznaczałem ze 2 dni na palenie runek (do huntów przy lvlu 25-40 lvlu) a i tak miałem śmieszny mlvl 41 na 40 lvlu
jastr jest offline   Odpowiedz z Cytatem