Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
Wiecie co, ja nie wiem czy tu jest autokerkta ale jak nie ti chyba bedziecie widziec jeden z moich ulubinych cytatow: "Pierdolta sie" Tede
A czy ktokolwiek kaze wam rozwiazywac ten test!? Pytam sie do jasnej ciasne, bo juz mi nerwy puszczaja, zrob to, zrob tamto, a sam sobie zrob i bedziesz mial lepszy, dobra!? I pisze to do wszystkich czepliwych, z niektorymy sie juz dogadalem, ale widze ze trafiaja sie takze tacy co z zamilowania lubia sie czepiac. Ja tesh moge sie czepiac, chcecie prosze bardzo
Wiecie jak widze ludzi grajacych w tibie, 15 letniego chlopaczka z pryszczami, ktory nie wie wogole o zyciu codziennym siedzacym i leczacym swoje kompleksy w jakiejs glupiej grze! Dla mnie to wy chorzy jestescie, zamiast sie cieszyc ze te chore... no znowu mi sie przeklenstwa cisna, ci chorzy ludzie co maja wiecej jak 80pkt zastanowia sie czy sa normalni to taki gowniarz bedzie mi tu wytykal beledy, bo inaczej was nazwac nie moge, ci ktorzy maja troche wiecej lat calkiem szybko zaczailo i co chodzi, miedzy innymi Onri, albo Hide, ale wam niedorozwoje to trzeba tlumaczyc jak quest w tibii, idziesz do pkt A, potem B, a potem Gs i czasami zlurowany cyklop, nie wiem czy do was nie dociera ze wy jestescie uposledzeni czy jak. Normalnie zeby nie wasze marudzenie to cie wielkimi wynikami zastanowiliby sie nad ich zyciem a tak to zamiast to robic to przeczyta ten temat, stwierdzi ze test sie nie liczy i ma go gleboko w... wiadomo gdzie
Wy sie chyba grupowo bronicie, boze kompomaniacy, a jak bedziesz mial 25 lat to co, zarcie sobie wylotujesz na ulicy?? Proste ze nie, a nie bedziesz mial roboty, bo zamiast sie uczyc bedziesz bil lvl, bedziesz chorym czlowiekiem, slepym, z garbem paskudnikiem, bo zamiast dbac o siebie bedziesz skill bil!!
I tlumacz tutaj ludziom w subtelny sposob, no ale ta gra to juz im mozg wyzarla, popatrzcie na tego Tetro Aureliusa, niby szybko expi, ale ten kolesi siedzi po 12h dziennie przed GRA!! a teksty ma na poziomie czlowieka z zawansowanym downem!
Ale on sobie tego nie uswiadomi, bo wielki pan znawca zaraz sie czepnie do kogos kto mu uwage zwraca, i w imie czego!? Chyba zeby sie samemu sprawiedliwic!
Nie moge, juz watek stracilem o czym ja dokladnie pisze, jestem tak maksymalnie wkurzone, ze jakbym spotkal ktoregos z was czepialskich to bym chyba mu tak tak image zmienil, ze go rodzona matka by nie poznala!
Zakoncze w stylu ktorym rozpoczalem, bo w sumie kto sie na mnie tu wkurzy? przeciez ci do ktorych to nie jest zaadresowane i tak o tym wiedza, wiec uderz w stol a nozyce sie odezwa, odczepcie sie chore kutasy!
P.S.
konkretnie przepraszam modka ktory musi czytac ten post, ale wydaje mi sie ze terapia wstrzasowa tylko i wylacznie tu zadziala, jezeli post zostanie usuniety, to nie bede sie wkurzal, nie mam podstaw do tego.
Edit.
Jednak jest autokorekta, to moze i lepiej dla mnie.
Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 27-04-2006 o 00:39.
|