Ogólnie uważam że mam szczęsliwe życie, mam dobrych znajomków i wogule
Cytuj:
Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"?
Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru?
Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny?
|
Pierwsze pytanie
Zdarza mi się to jak każdemu np. ktoś jest bogaty ma kase za która mógłbym kupic wszystkie gadzety które chciałbym posiadac, ale czy ta bogata osoba jest szczesliwa z tych pieniędzy czy ma szczęsliwe życie? Nie zawsze, więc czasami lepiej zostac we własnym wcieleniu. Przykład drugi - jest piłkarz jest sławny gra w dobrym klubie, dobrej lidze - oczywiscie ze chcialbym miec taki żywot jak on grac jak on w dobrej lidze etc.
Drugie pytanie
Jeżeli jest to dzien na który nie ma zadane dużo pracy domowej i do nauczenia to of coz że tak można pomyślec. Jeżeli jest to taki dzien w którym jest sprawdzian, kartkówki to myśle pozytywnie - dam rade, będzie dobrze.
Często tak sobie myśle jeżeli mam dzień mam wolny
Trzecie pytanie
Różnie bywa - raz ciężko, a raz głupie słowo może mnie z równowagi wyprowadzic
Czwarte pytanie
Gdy jest on pozytywny - robi mi się miło chyba, jak każdemu
Gdy jest on negatywny - próbuję to jakoś odeprzec, nie zawsze wychodzi, ale czasami.
Coś czuję że troche odszedłem od pytań ale myśle że zrozumiesz o co kaman.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Mogę zapytać? Mogę? Tak? Dziękuję.
Who cares?
Kogo obchodzi moje życie i to, jak szczęśliwy jestem? I czemu ktokolwiek powinien się z tego spowiadać ludziom, którzy w większości "walą z axa a jego kolega druid wali rozdzke"?
|
Cytuj:
nie ukrywam że jest mi potrzebne do pewnego, powiedzmy, badania :-)
|
Dobo napisał że do "Badań" Wystarczy czytac. Nikt ci nie każde wogule pisac.