Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 00:49   #17
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
czy uważasz, że twoje życie jest szczęśliwe?
Szczesliwe na pewno nie jest, co nie znaczy, ze sie z nim zle czuje. Masa osob ma to, czego Ja nie mam, a co chcialbym miec. Np. zdrowie. Ale Ja, to Ja. Nie chcialbym byc kims innym.

Cytuj:
Może jest tak, że cieszysz się całkowicie, we wszystkim widzisz coś pozytywnego? Może (mam wrażenie że największa grupa) widzisz w swojej egzystencji pozytywne aspekty, jednak nie jesteś wolny od zmartwień? Możliwe że twoje życie to bezkres nieszczęść.
Jestem racjonalistą bez złudzen. Zycie jest do dupy i to mnie przy nim trzyma. Nie dam sie pokonać czemuś, co jest do dupy.

Cytuj:
Pytam o to jak się czujesz ze swoim życiem
Całkiem dobrze. Jest mi dobrze z moimi problemami.

Cytuj:
[...] tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
To na pewno. I wtedy nasuwa mi się myśl - skoro on do tego doszedl, to dlaczego do jasnej cholery ja mam nie dojsc?!

Cytuj:
Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"?
Przewaznie jest - "k****, znow sie nie wyspalem, gdzie jest moja kawa..."

Cytuj:
Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru?
Zalezy jak dobry jest ten humor, jak staram sie opanowywac i kto/co i jak mnie z niego wyprowadza. Ogolnie jestem osoba porywista i latwo sie wkurzam.

Cytuj:
Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny?
Pozytywny - nareszcie ktos zobaczyl moje starania,
Negatywny - Przeciez go nie zmusze, zeby mnie polubil, nie? Musi zaakceptowac moje wady i zalety.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 27-04-2006 o 00:51.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem