Cytuj:
ee ja zainstalowalem i jak wlanczam wpisuje pasy to wlancza mi sie internet explorer i strona microsoftu :/ wylanczam to wyskakuje okno i jest OK i anuluj :/ co mam zrobic dam ok to znowu leci microsoft a jak anuluj to sie all wylancza gra i strona :/
|
wtyczka ms xml dostepna na stronie sp
Cytuj:
Rotfl, dzieki czyli mozna zmienic postac, ale sie nie oplaca, bo jak masz postac z zywioem ognia, i karty tez, to jak ja zmienisz to ciezko zdobyte karty staja sie bezuzyteczne? ok dzieki... Rotfl ;>
|
nie tyle bezuzyteczne co mniej wydajne, po prostu jak masz 3 karty ognia i postac ognia to masz procent uzycia 50/70/70, wybierzesz postac wody i ci spada na 40/60/60.
Cytuj:
Ja bym kupil karte lepszego warna a tak wogole to ile jets kart postaci lepszych ? Np. Normalny warn , warn za cash i jest jakis lepszy jeszcz?
|
kazda postac ma jednego swojego odpowiednika po wykupieniu srebrnej karty, ogolnie nie ma WIELKIEJ roznicy, ale jest troche mocneijsza szybsza noi, ladniejsza, na swoim przykladzie to np. sven jest gdzies o 5-7% procent silniejszy i 3-4% szybszy
Cytuj:
A ja zmieniam sobie co rundę postać... nie odczuwam żadnej różnicy.
|
jak nei masz zadnych kart albo slabe to nic w tym dziwnego, jak amsz np lv9 axe z 54% skillem dmg up, to zobaczysz roznice, jak bez karty wali 60 a z karta 150 ..
Cytuj:
Troszkę nie rozumiem zasad, np. skąd wziąć cash, i kiedy wale hity po 100(raz tak, raz tak walę ;P)
|
cash można kupić za rl money poprzez e-games, gdy mamy status CRITICAL (tzw. crit) to nasz dmg jest ok. 2x wiekszy, kiedy bedziemy mieli crita jest pokazane na takim malym pasku (min - max) wzrasta gdyz otrzymamy cios, crita mamy tez, gdy "spotykamy" sie z duchem, czyli graczem, ktory umarl ale nie wyszedl z gry lub dostajemy crita w specjalnych miejscach, np. respawn w b.m big battle