Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 01:59   #20
besn
eX Moderator

besn's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
ee ja zainstalowalem i jak wlanczam wpisuje pasy to wlancza mi sie internet explorer i strona microsoftu :/ wylanczam to wyskakuje okno i jest OK i anuluj :/ co mam zrobic dam ok to znowu leci microsoft a jak anuluj to sie all wylancza gra i strona :/
wtyczka ms xml dostepna na stronie sp

Cytuj:
Rotfl, dzieki czyli mozna zmienic postac, ale sie nie oplaca, bo jak masz postac z zywioem ognia, i karty tez, to jak ja zmienisz to ciezko zdobyte karty staja sie bezuzyteczne? ok dzieki... Rotfl ;>
nie tyle bezuzyteczne co mniej wydajne, po prostu jak masz 3 karty ognia i postac ognia to masz procent uzycia 50/70/70, wybierzesz postac wody i ci spada na 40/60/60.

Cytuj:
Ja bym kupil karte lepszego warna a tak wogole to ile jets kart postaci lepszych ? Np. Normalny warn , warn za cash i jest jakis lepszy jeszcz?
kazda postac ma jednego swojego odpowiednika po wykupieniu srebrnej karty, ogolnie nie ma WIELKIEJ roznicy, ale jest troche mocneijsza szybsza noi, ladniejsza, na swoim przykladzie to np. sven jest gdzies o 5-7% procent silniejszy i 3-4% szybszy

Cytuj:
A ja zmieniam sobie co rundę postać... nie odczuwam żadnej różnicy.
jak nei masz zadnych kart albo slabe to nic w tym dziwnego, jak amsz np lv9 axe z 54% skillem dmg up, to zobaczysz roznice, jak bez karty wali 60 a z karta 150 ..

Cytuj:
Troszkę nie rozumiem zasad, np. skąd wziąć cash, i kiedy wale hity po 100(raz tak, raz tak walę ;P)
cash można kupić za rl money poprzez e-games, gdy mamy status CRITICAL (tzw. crit) to nasz dmg jest ok. 2x wiekszy, kiedy bedziemy mieli crita jest pokazane na takim malym pasku (min - max) wzrasta gdyz otrzymamy cios, crita mamy tez, gdy "spotykamy" sie z duchem, czyli graczem, ktory umarl ale nie wyszedl z gry lub dostajemy crita w specjalnych miejscach, np. respawn w b.m big battle
besn jest offline   Odpowiedz z Cytatem