Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sindbat
Tak przerywa, że oglądać się nia da....
|
~a więc po prostu trzeba poczekać aż sie zbuferuje, wczyta na RAM nasz filmik, tak jak na
www.maxior.pl , ale do tematu...
Ja przestałem grać w tibie.... bardzo dawno temu, mam 14 lat(ek) i zajmuje sie kodeniem (czyt.programowaniem) na razie w niczym

ale tak 'often' to w c++ w innych nic konkretnego nie umiem. Bardzo mnie zaszokowało wszystko, przeczytałem cały wątek na forum, [best shok > pamiętam passy na forum

] i jest ok. 3h at night i moge nie zkładać dobrze zdań

ja jestem generalnie uzależniony od kompa, wcale nie od żadnej żeczy którą się obecnie zajmuje. Przeciwnie - jestem takim noobkiem któremu sie nudzą po jakimś czasie... nie chce tu użyć słowa GRY bo to nie prawda, generalnie WSZYSTKO. Oglądnełem i posłuchałem całego materiału i pomyślałem żeby troche napisać tu soft-offtopa i mam nadzieje że nie skasujecie

. Niech ktoś dobrej woli powie, jak ściągnąć filmy, bo mi sie niechce kombinować już dziś. Chyba zaczne po tej aferze "robić" bunt...
@ 
[otwieram oczy, o czym to ja pisałem?] Ktoś słusznie zauważył że grających jest bardzo dużo, co może wpłynąć na TVN (nie sądze że na TVP3) ale jak tu sie wiele ludzi śmieje z TV to zauważcie z czego... z żeczy o grze, a nie takich o agresji itp. Żeczywiście, ja też na nich leje i chętnie bym im podrzucił bombe

ale co do uzależnienia to moja matka dobrze powiedziała ostatnio [nie wie wogle o tej afeże] że ćpun też powie że on jakby chciał to by przestał, że pijak sie nie przyzna że jest uzależniony. Myślicie "jakbym chciał to bym poszedł pograć w piłke - taki słoneczny dzień - ale ja wole grać w Tibie. ALE jakbym chciał to bym poszedł". Zachęcam do reflekcji (najlepiej przed snem - w łóżku - tak to nie ma czasu

). Oczywiście to nie wszyscy są tacy, ale większość, bo tacy ludzie to nie maniacy (tacy NORMALNI maniacy zarywający nocki i uciekający z budy, a nie 1 przypadek down'a tamtego) tylko spędzają dużo czasu i myślą że są wolni... żeby to sie odniosło do CIEBIE to trzeba piisać w 1osobie, ale już wogle sie gubie w tym co pisze i prosze NIE KASUJCIE tego brutalni admini...

. Przeplatam te zdania, może jutro modyfikuje posta.

co powiecie na... strajk? chciałbym, żeby w mediach zaistniał opór przeciw tym nOObom z TVNu

Tylko to nie mogą na to odpowiadać takie same nOOby grające w tibie (to nie do CIEBIE

) tylko lepiej Team tibia.pl . Zachęcam do robienia antyblogów przeciw TYLKO tej sprawie, bo tak to nikt nie będzie ambicjii pewnie [ja nie miałem NIGDY bloga] ustawiajcie linka do tego wątku na gg, i inne takie. Chciałem zrobić se farme, no więc :
done
zapraszam na:
www.haxite.org
www.prizee.com jak coś to by było miło że Topek wam polecił
www.tokiohotel.fanclub.pl jak każdy ja też jestem trendy i kocham TH
pozdrawiam Modków serdecznie i kolejny raz prosze o nie kasowanie tego

pozdro dla Tytanii, mój MACHO nazywa sie polishtopek i jest zrookowany

mam żeczy inno postacio na Tytanii, jak ktoś chętny to
click
narqa