Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 10:19   #21
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Nigdy nie myslalem o zamianie z kims; raczej jestem zdania, ze to ludzie powinni chciec sie na mnie zamienic. W czepku urodzony jestem - jezeli za cos sie biore zazwyczaj przynosi to bardzo dobre efekty.

Cytuj:
Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"?
To zalezy od wielu czynnikow. Lecz nawet jezeli obudze sie ze zlym nastawieniem w lazience przy lustrze mam powieszony wiersz, ktory i tak mnie rozsmieszy. A tepa potem nie mozna juz zwolnic

Cytuj:
Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru?
Tez zalezy kto ma zamiar wyprowadzic mnie z tego dobrego humoru. Przyjaciel nie ma z tym problemow - osoba, ktora mnie nie zna tylko jeszcze bardziej mnie rozsmieszy Swoja droga: ciekawo jak brzmialyby odpowiedzi gdybys zadal pytanie "Jak latwo wyprowadzic Cie z dobrego humoru".

Cytuj:
Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny?
Pozytywny komentarz:

To jak zareaguje na pozytywny koment w duzej mierze zalezy od tego w ktora czesc mojej psychiki zostal skierowany. Jezeli ktos mi powie, ze mam wspaniala dykcje czy fenomenalnie radze sobie z cekolowaniem sufitow - oleje to, bo w zadnym wypadku te rzeczy nie sa czyms co mnie pociaga. Natomias jezeli partnerka powie, ze jestem dobrym tancerzem, badz dziecko, ze wspaniale opowiadam bajki - to juz polechce plat mozgu odpowiedzialny za wartosc.

Negatywny komentarz:

Do tego co wyzej dochodzi jeszcze swiadomsc tego kto to mowi: jezeli ktos bliski badz moj przelozony to jest to niemile. Natomias leje na negatywne komenty osob, ktorzy chca mi tylko dopiec - nie musz byc kochany przez wszyskich

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.