Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 12:49   #3
Sake Ryu-Keisei
Użytkownik forum

Sake Ryu-Keisei's Avatar

Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kielce

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bright Light
Świat: Julera
Poziom: 87
Skille: 19/25
Poziom mag.: 61
Domyślny

Nie wiem o co poszło Nawet niektórzy członkowie obu gildii nie wiedzą. Na tibia.com Leo Bunda stwierdził, że to Brutality zaczęło wojnę, ale trudno powiedzieć ile w tym prawdy. Może ma to związek z Hackiem Streecka? [Leo Bunda do Dulokza w Venore, wczoraj: 15:16 Leo bunda: TU HACKEO RAFAELZIN 15:16 Leo bunda: MATT HACKEO HUGO 15:17 Leo bunda: hackeo streeck - nie pytaj mnie co to znaczy, ale "hackeo" to chyba hack ]

Jeśli chodzi o to, że Polacy bedą mieli problemy, gdy wygra Ownage.... oczywiście, że będą mieć skoro większość polskich high lvli poszła do Brutality. I zakładając, że Ownage wygra, to Polacy nie będą mieć problemu, bo są Polakami, tylko dlatego, że wstąpili do Brutality. Ale ja okoliczności tego nie znam dokładnie, najlepiej niech sami zainteresowani się odezwią.

Wczoraj w depo w Venore dziesiątki ludzi ubrało biało-czerwone outfity, krzyczało "Brutality ROX" "Setzer Hunted" "Brutality win" etc. IMHO to po prostu większość korzysta z okazji, żeby pokrzyczeć sobie na "powah abusah" Ownage...

Osobiście nie ukrywam, że jestem po stronie Ownage Większość z szanowych forumowiczów pewnie woli być w Brutality... pewnie dlatego, że macie od ludzi z tej gildii protecty i liczycie na łatwe dojście do władzy po ewentualnym zwycięstwie, co nie byłoby możliwe po wygranej Ownage. No.. ale jeśli nie, to z checią posłucham dlaczego tak nagle zaczęliście uwielbiać Dulokza i Mattryxzina, choć wcześniej opinie o nich bywały różne.

A wojny jeszcze właściwie nie ma... na razie na forum tibia.com możemy poczytać o dwóch fragach dla Ownage:

Leo Bunda:
"HOw the peopple who start the war start losing?

Zamek Palladyn
Apr 26 2006, 16:28:17 CET Killed at Level 98 by Setzer Gambler

Maga Patalogika
Apr 26 2006, 11:11:19 CET Killed at Level 86 by Setzer Gambler

hrhrhrhr

NO MATTER HOW MANY TRAITORS U INVIT TO UR GUILD.
The last war was like 4 days to end...this one will be 2 days or 8 days?

A guild where REAL FRIENDS hack REAL FRIENDS, why should someone fear it?"

Tym "optymistycznym" gestem kończę swojego posta

Sake
Sake Ryu-Keisei jest offline   Odpowiedz z Cytatem