Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 13:30   #639
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Evul

Ech. Tyle stron, a tu nic nie wiadomo! Pomyślcie! Do czego doszliśmy?

Wchodze na temat po kilku miesiacach przerwy i nie wiem o co teraz chodzi! Potrzebny jest ktos, kto zbierze dotychczasowe odkrycia do jednego posta ( ja sie nie zgłaszam ;P ), abyśmy wiedzieli czego nam brakuje, za co mamy sie wziasc i ile juz odkrylismy dzieki naszej zdolnosci dedukcji

Jesli nadal macie zamiar rozszyfrowywać ten tekst, porzućcie nadzieje. To jest, jak ktos juz powiedzial, prawie napewno jakis tekst o pradawnej walce, historii najbardziej tajemniczych tajemnic Tibii, albo poprostu urywki złączone w calosc. Jesli tak, to nigdzie on nas nie zaprowadzi, bo pamietajcie takze ze zostal on napisany tak dawno, i w taki sposob, ze od razu widac ze nie ma w nim opisanego miejsca spoczynku Excalibuga, lub rozwiazania questa o nim, Bazyliszku etc.
To tylko moje domysly, ale sadze ze trzeba sie wziasc ( tak jak teraz to robicie) za szukanie innych tekstow, albo łaczenie tych ktore posiadamy (my, czyli wszyscy ktorzy cos znalezli), ktore sa interesujace i pasujące do siebie, w całość.

Dziękuje za cierpliwosc, teraz znikam na nastepne kilka tygodni.
Heliwurab jest offline   Odpowiedz z Cytatem