Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hermiona
Po pierwsze nie zostałam zabita jeszcze ani razu!
|
Nie?:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hermiona (pierwszy post w tym temacie)
(pare razy juz mnie dedli i zyje).
|
Więc jednak tak.
Cytuj:
Po drugie nie sądze że zabijanie powinno być zabronione ale jeśli ktoś powie no kill od razu wydaje mi się ze ten człowiek ma sumiennie.
|
A mi się wydaje, że ten człowiek nie zna angielskiego.
Cytuj:
Po trzecie ja bym się nie martwiła gdyby mnie zabili bo i tak wiecej gram w simsy i czytam a tibia to tylko taka dodatkowa rozrywka.
Chodzi mi tylko o to ze zabijanie graczy za nic i typu graczy co popelniają o to samobójstwo jest troche chamskie.
Nie chce iść na swiaty non-pvp bo wydają mi się nudne ale uważam ze nadmierne zabijanie osmiolevelowców jest troche ponad normy.
|
Kto tych 8 lvli zabija? Przecież to się nie opłaca - żadnego loota, żadnej frajdy, bo toto nawet nie odda/nie uleczy się, tylko padnie na rozkaz.
Cytuj:
Powinniśmy pomagać tym graczą mowic im jakie zasady panują na mainlandzie a nie od razu ich zabijać bo to przeciez najtrudniejszy moment(jak byłam na 8 leverze caly czas się bałam że mnie dednomwięc siedziłam w depo i chodzilam na bugi jedynie rano kiedy było mało graczy na serverze)
|
Po pierwsze leve
LU, nie leve
RZE, to nie leve
R (dźwignia) tylko leve
L (poziom). Po drugie, ponoć Cię tak bardzo nie rusza jak padasz, a tu nagle mówisz o takim panicznym strachu... współczuję.
Cytuj:
powinniśmy pomagać takim graczom. Ja pomogłam jakims pięciu początkującym graczom choć mi nikt nie pomógł i musiałam ciągle czytać poradniki na forum i na tibia.pl
|
Newbie - tak. Noobom - nie. Początkujący gracz dość często po traumatycznych przeżyciach na rooku (kradzież expa/loota etc. etc. etc.) zachowuje się jak noob, bo jest przyzwyczajony...
Cytuj:
p.s czasami tez mam ochote kogoś zabić ale postanowiłam ze tak nie będe robić
|
Nie bądź taka pewna.