Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 15:30   #19
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hermiona
Po pierwsze nie zostałam zabita jeszcze ani razu!
Nie?:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hermiona (pierwszy post w tym temacie)
(pare razy juz mnie dedli i zyje).
Więc jednak tak.
Cytuj:
Po drugie nie sądze że zabijanie powinno być zabronione ale jeśli ktoś powie no kill od razu wydaje mi się ze ten człowiek ma sumiennie.
A mi się wydaje, że ten człowiek nie zna angielskiego.
Cytuj:
Po trzecie ja bym się nie martwiła gdyby mnie zabili bo i tak wiecej gram w simsy i czytam a tibia to tylko taka dodatkowa rozrywka.
Chodzi mi tylko o to ze zabijanie graczy za nic i typu graczy co popelniają o to samobójstwo jest troche chamskie.
Nie chce iść na swiaty non-pvp bo wydają mi się nudne ale uważam ze nadmierne zabijanie osmiolevelowców jest troche ponad normy.
Kto tych 8 lvli zabija? Przecież to się nie opłaca - żadnego loota, żadnej frajdy, bo toto nawet nie odda/nie uleczy się, tylko padnie na rozkaz.
Cytuj:
Powinniśmy pomagać tym graczą mowic im jakie zasady panują na mainlandzie a nie od razu ich zabijać bo to przeciez najtrudniejszy moment(jak byłam na 8 leverze caly czas się bałam że mnie dednomwięc siedziłam w depo i chodzilam na bugi jedynie rano kiedy było mało graczy na serverze)
Po pierwsze leveLU, nie leveRZE, to nie leveR (dźwignia) tylko leveL (poziom). Po drugie, ponoć Cię tak bardzo nie rusza jak padasz, a tu nagle mówisz o takim panicznym strachu... współczuję.
Cytuj:
powinniśmy pomagać takim graczom. Ja pomogłam jakims pięciu początkującym graczom choć mi nikt nie pomógł i musiałam ciągle czytać poradniki na forum i na tibia.pl
Newbie - tak. Noobom - nie. Początkujący gracz dość często po traumatycznych przeżyciach na rooku (kradzież expa/loota etc. etc. etc.) zachowuje się jak noob, bo jest przyzwyczajony...
Cytuj:
p.s czasami tez mam ochote kogoś zabić ale postanowiłam ze tak nie będe robić
Nie bądź taka pewna.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-04-2006 o 15:38.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem