Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 15:44   #70
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez freed
kur... już nie mogę na twoje posty patrzeć bo męski narząd płciowya sie odzywasz jak kobieta lekkich obyczajówa guwno wiesz..... udajesz mądrego a tak naprawde męski narząd płciowy wiesz Anielski Pyl padł trudno ale Relyt napewno za to odpowie Thor nie lubi po za tym jak bije sie jego gildie ... i nie mów mi że TK nie zapewnia ochrony czy widzisz żeby ktoś padł.. od Thldusa, Drottera , Relyt ca?
Tak widzialem Spytaj Anielski Pyl ile razy padl, spytaj tych ktorzy odeszli/ wyrzucono ich z TK. Jestes im potrzebny jestes cacy, jak tylko podpadniesz ich kolega z innych gildi to juz jestes be ;P i albo padasz i maja cie w dupie albo wywalaja cie z gildi. Pozatym jesli nie potrafisz napisac zdania bez uzywania wulgaryzmów to tylko nalezy Ci współczuc.

@ zikk o co jak o co ale o trzymanie z Trio :viking: nikt cie nie posadza przynajmniej ktos kto troche zna sytuacje na serwie. btw. gratzz PvP bylem naprawde pod wrazeniem twojego filmu z DH Questa.... tylko czemu zadrzala ci reka i nie dobiles thaldusa z SD... byl bys bochaterem ;P i legenda... tak tylko ze wtedy moglbys zostac tylko biernym obserwatorem wydarzen na serwerze zamiast je kreowac.
Masz racje zabawa jest najwazniejsza , to tylko gra, ale zawsze bedzie jakies ale, zabijasz bez zmruzenia oka ?? odragowujesz stres z reala ?? leczysz swoje kompleksy ??. czemu jedni graja dla zabawy i expia, zwiedzaja, pomagaja ?? a inni wymuszaja, zabijaja itd... <wiem wiem toj umysł zainfekowany jest przez diabla > to tylko niewinny zarcik w stosunku do twojego comenta z strony. Ja osobiscie nic niemam do Ciebie zreszta jak do innych graczy, jestem tylko bezstronnym obserwatorem ;P. Jak w kazdej grze RPG musi byc "jasna" i "ciemna " strona.

@Franolex a czego ma sie bac jesli ci co go zabijaja pojawiaja sie w jego comencie jako jego najlepsi przyjaciele... . Pozatym Makaveli... to zgrany zespół .

generalnie Tibia nie jest gra dla wrazliwych dzieciaków przynajmniej na Pandori.

dobrze napisal Kondrad: jesli nic nie mozesz zrobic to zmien serwer albo skoncz gre.

głowa do góry, coco jumbo i do przodu ;P

do admina/ moderatora Temat do zamkniecia.
Pandorian technomancer jest offline