Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 16:05   #7
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiXer
grałem kiedyś na emperze (spoko serv mało pkerów)
Spoko serv? Mało pkerów? Czy na pewno mówimy o tym samym świecie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiXer
przynajmnie rok temu tak bylo mialem fajnych kumpli np. duch niespokojny(ale podobno odsprzedał komuś chara)
Oddałem postać, bo miałem zamiar skończyć z Tibią, ale potem ją odzyskałem. I chyba przesadzasz trochę z tym "rok temu". Empera istnieje właśnie od roku, a ja na przykład zacząłem grać dopiero w lipcu 2005.
BTW: Jaki miałeś nick na Emperze?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Okonius
To musialo byc dawno temu.. Dopoki nie lvlujesz to masz mniejsze szanse ze sie do Ciebie przyczepia. Nie udzielaj sie na forum najlepiej zrob druida lub sorcerera i sprzedawaj brazolom runy Oczywiscie na paccu bo bez to za duzo exopa trzeba wbic zeby soule odrobic i moga CIe ubic za to ze za szybko expisz I oczywiscie taniej niz inni. Wtedy masz szanse ze sobie tutaj pograsz) Ja wam mowie empera jest do dupy a chyba malo kto wie o tym lepiej ode mnie Duch moze mi przytaknac tez co nieco o tym wie
Jak na razie jest spokojnie (ciekawe na jak długo). Ja nie zamierzam stosować się do twoich rad, bo takie granie jest bez sensu, już lepiej nie grać w ogóle. Postaram się wbić jak najwyższy level a potem zobaczymy.
PS. Okon, jeżeli macie zamiar jeszcze walczyć, to chętnie się przyłączę. Może uznasz, że tylko tak gadam, bo wcześniej nie walczyłem, ale wtedy miałem za niski level, a teraz już mi coraz bardziej przestaje zależeć (i tak wolałbym grać palkiem ). Jeżeli znalazłoby się jeszcze ze 3-4 sorców/druidów, to już byłby niezły team - wg mnie 5 sorców z fire elementalami i sd może posłać do piachu każdego.

Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 27-04-2006 o 16:07.
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem