Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit
Zabijanie czy jest hamskie czy nie,zależy od wielu czynników.Zabicie nooba,który mimo próśb zabija ci np.potwory na których trenujesz i jeszcze sie śmieją jest jakąś sprawiedliwością i nauczką.Ale niech nikt nie mówi,że zabijanie bez powodu jets częscią klimatu i jets nieodzowne.No bo wyobrażcie sobie,że bezbronny 9 lvl bardzo polubił tibie i jest ona jedyną grą,w której mu nieżle idzie.Poczytał sobie pare poradników i wedle ich poskilował do 40 distaa i 35 shieldinga.Ma przy sobie np.300 gp.IDzie do depo,a tu wyskakuje jakiś Hight lvl i go zabija,wogóle bez powodu.
|
"Hight" (fakink*rwa, high, high, HIGH!) lvl nie zabije 9 lvl bez powodu, bo mu się to nie opłaca.
Cytuj:
On traci skile,lvl,to 300gp i zbroje oraz legi.On nawet nie wie, dlaczego jakiś człowiek go zabił.Okazuje się że zabił go Polak.Idzie do niego i pyta sie dlaczego go zabił oraz prosi o oddanie tego,co stracił.A ten Hight lvl sie śmieje i mówi do niego zeby mu dał spokój albo ma hunta.
|
Oczywiście hunta nie ma. High lvlowi nie opłaca się tracić unjustów na newbie...
Cytuj:
I teraz ten 9lvl już nie ma praktycznie jak grać tą postacią,bo tamten nawet bez powodu może jeszcze raz go zabić,dla zaabwy.
|
I straci znowu te 1k exp i 20 machnięć włócznią. A jeśli jeszcze raz padnie, kolega "hight" lvl będzie miał redskulla, co często nie kończy się mile.
Cytuj:
Ja sam byłem neiarz świadkiem jak np.skiluje a tu 25sorca z pacem w gildi mówi do mnie "Shovel or die".
|
OWNED!
Cytuj:
I musze dać,bo mnie zabije a koledzy nei pomogą bo może dać Hunta.
|
Taaak, o głupiego shovela będziesz huntowany od całego servera! Już masz rooka!
Cytuj:
I to jest tak hamskie,a Cipsoft nic sobie z tego nie robi.
|
Chamskie może jest, ale szyńskie na pewno nie (ham=szynka). A że gracze mają w grze wolną wolę dopóki nie łamią zasad, nie widzę najmniejszego powodu dla którego Cipsoft miałby cos robić.
Cytuj:
Widziałem jak jakis 100 któryś lvl zabijał sobie ludzi przed depo i w mieścir i śmiał się,a lota nie oddawał i może tak sobie powiedzieć żeby jego koledzy także zabijali go,kiedy go spotkają.
|
Zabijał? PVP enforced plx? Bo normalnie to i 100 lvla da się ubić, a redskull boli...
Cytuj:
I już ma po postaci,bo jakiś człowiek śmeiej się przeed komputerem i robi co cche,bo ma wysoki lvl nie patrzać na to,że przez takich jak on setki graczy(naet nie noobów)się załamują i kończą ze swoimi postaciami.
|
A tam setki... >.> jeżeli chciałbyś tu dodać Cipsoft, który nic nie robi, to większa część tych setek to FACCe, którzy nie płacą, więc co mają cipki robić? Poza tym, są automatyczne bany za za dużo unjustów, a to już jest coś.
Cytuj:
A serwery non-pvp to dzikei rozwiązanie,bo tam praei każdy robi cco cche bo się nei boi konsekwencji.
|
To jak Ty to sobie wyobrażasz?
I tak odnośnie całej wypowiedzi - z zewnętrznej strony nawiasu podobnie jak i po kropce/przecinku stawiamy spację.