Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 18:31   #29
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
up:
No to dalej mam racje, nie znasz anglika...
Jak bys znal to do cholery bes wiedzial ze Serwery sa wlaczone od 10am - 10pm GMT-8 , a jak bys byl na poziomie zaawansowanym (czyt. podstawowym), to bys wiedzial ze Polska jest w strefie CET ktora ma GMT+1

Roznica miedzy tymi strefami to 9 godzin, czyli
10 am = 19
10 pm = 7 rano

Czyli w inne godziny jak przeciagu tych 19-7 nie wejdziesz do gry bo bedzie ci sie te okienko pokazywalo...
Wystarczy pomyslec...
Jesli jednak logowales sie w czasie gdy byl czas bety, to takze moglbys poczytac ich forum,.... i zobaczyc ze nie tylko ty miales takie problemy -.-

P.S.
NuP .
heh moj blad sorry. A tak w ogole to nie wiem czemu angielskiego tak sie uparles bo nie mialem pojecia ze gra sie nawet nie wlaczy bo serwer jest offline. I nigdzie o tym nie czytalem i zapewniam cie, pisze 5 maja mature z angielskiego poziom podstawowy + zaawansowany. I nie chwale sie o nie! No ale jesli ktos krytykuje czyjs poziom anglielskiego (czyt. pycha) a nie ma zadnych podstaw, bo nie czytalem o godzinach dzialania serwera wiec co ma tutaj moj angielski z tym wspolnego?. Po prostu sciagnolem gre i widze ze nie dziala a ty mi tutaj z poziomem ang wyjezdzasz ;o smutne I czy ja krytykuje twoj ang? Nie, bo nie mam podstaw. Wiec uzyj lepszych argumentow panie Angliku . Aha i nie czytalem forum gry jedynie raz jak chcialem sie dowiedziec czegos o aliance i empire.

ps. raczej newbe bo w gry mmorpg zaczolem grac od niedawna
ps 2. n00blet
ps 3 edit: mozemy polemikowac nad tym jak chcesz;d

Signed.
Wee Man

Ostatnio edytowany przez FLO - 27-04-2006 o 18:33.
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem