Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 19:36   #29
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
No i się mylisz, bo właśnie powoli sobie wszystko wyjaśniamy.
Ty mi przyznałeś racje, że Uhy opłacalniejsze od HMM (Nawet jak 2k za bpk się wyciągnie ). Ja Ci przyznaję racje, że UE jest b. przydatne, ale nie jest nie zastąpione.

Z Tempestem, tak jak podejżewałem, chodziło Ci o kwestię ogólną więc też gites

Spierać można by się jeszcze w wielu kwestiach, a prawda jest taka, że obie te profesje mają swoje plusy jak i minusy, i chociaż zalety obu tych profesji są bardzo od siebie zróżnicowane to jeśli się umie grać, to Druid czy Sorc, niema wielkiej różnicy
--------------------
A teraz pytanie z innej beczki: Exura sio leczy tak samo jak Vita? Czy słabiej? Czy poprostu druidzi którzy jej używają tak mocno nią leczą bo mają taką siłę magii?
Mi się zdaje, że exura sio leczy słabiej. Druid (sorc też) bądź co bądź ma mało hp i dużą siłę magii... a gdyby leczyła tak samo, pewnie także by podrożała. Odnośnie reszty - zgadzam się ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
Widać że nie byłeś drutem... Taka exura sio leczy cie do full hp! Ja wolę się wyleczyć do pełna za 80-120 many niż do pełna za 160 many? Uważaj bo exura gran jest taka silna że do full hp leczy! Vitka vitką, manę zjada. Lepiej rzucić exurę sio - mniej many, max hp! A jak ci nagle potrzeba UHa to stajesz w "cichym miejscu (bezpeiczym)" pijesz manasy robisz UHa i dalej!
Druidem byłem, ale najwyższy lvl nabiłem 13, i bez PACCa. Używałeś exury gran? Ja, na 43 lvl z 40 mlvl przy odrobinie farta z 1 hp uleczę się trzema takimi do ok. 300 hp. Co do exury sio - racja... jednak właśnie trzeba PACCa.

Reasumując moją opinię na moment aktualny:

Druid/sorc bez PACCa - zdecydowanie sorc lepszy.

Druid/sorc z PACCem - sorc, jednak mniejsza różnica.

Ofc to tylko moja opinia...