Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
No właśnie 13lvl. Ledwie załapałes się na 2 różdżkę. Nie wierzę w farta 1 hp to nic!
|
Odnośnie 1 hp - mówiłem przykładowo, żeby pokazać, że bez vitki (tzn. taniej niż 160 many) uleczę się prawie do pełna. Co do różdżki - przyznaję
Cytuj:
Nie zdążysz nawet powiedzieć exura i ded. Sorc bez paca to pół sorca. Tak samo druid. Jednak nie tylko czary są. Są i różdżki. I tutaj potężna przewaga druta-energia. Najlepsza różdżka dla sorca ma typ ognia, a druta energia więc przędzej zabijesz np. draga drutem niz sorcem.
|
Na takim lvl, że bardziej Ci się opłaca różdżka niż e-vis (zakładając, że na wysokim lvl kupujesz PACCa, a najwyższy lvl który nigdy nie miał PACCa jest chyba 90+ knight, ew. trochę powyżej 100) dość ryzykowne jest bicie draga w zwarciu, a tempest rod ma właśnie taki zasięg. Natomiast na takim lvl, że bardziej opłaca się e-vis, lepiej walnąć 150/200+ za 20 many niż ~65 za 13...
Cytuj:
Nawet drut szybciej zarabia niż sorc. UHy od 24lvl są świetnym interesem. Sorc ma te GFB, HMM i explo ale dut też to ma więc to nie wchodzi w grę. Na Sdki trzeba odczekać swoje 
|
Oooo, nienienienie. Polemizowałbym, czy szybciej nie zarobisz (PACC) na rotach na Daramie, niż na UHach. 15 gp na minutę nietrudno wyciągnąć. A bicie mlvl teraz nie ma sensu - tak samo szybko wpadnie podczas expa, a jest exp (dlatego ja mam 43 lvl 40 mlvl, a nie 26 lvl 40 mlvl^^). UHy są dobrym rozwiązaniem na macro na noc (czego - co widać po moim mlvl - nie praktykuję na HMMkach).