Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 20:24   #34
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Mnie jeszcze nikt nie zabił, a gram trochę na Azurze i widzę jak się leją.
Jak wchodzisz na minutę i stajesz przed depo, to raczej cię nikt nie zabije.
Cytuj:
hight
Nie znam takiego słowa.
Cytuj:
Mam kolegę który ma fioła i ciągle mi mówi, że będzie zabijał hight lvli (a sam ma 10lvl ).
Nie ma to jak nienawiść do człowieka tylko dlatego, że jest ode mnie lepszy w jakiejś dziedzinie życia. Polacy to jednak wyjątkowy naród.
Cytuj:
Ludzie zabijają innych po to, żeby mieć więcej kasy i dobre eq
Kompletna bzdura, nikt nie zabija innych graczy w celu wzbogacenia się. Chyba, że ktoś ma zaburzenia umysłowe i wydaje mu się, że szybciej zdobędzie cennego itema niż dostanie bana lub zabiją go.
Cytuj:
(bo czasem z ludzi wypada)
Jest duża szansa, że dostaniesz bana zanim zlootujesz głupiego plate armor'a. Nie wspominam już nawet o noble armorze.
Cytuj:
Jesli chodzi o Tibie zabijanie nie ma wiekszego sensu poniewaz cala frajda z dreszczyku emocji jest zniszczona jednym kliknieciem... You see X (Level yy). He is a zz. i juz wiemy jakim koles bedzie wyzwaniem.
No nie dokonca sie z tym moge zgodzic. Sam level wiele nie daje, jesli gracz ma slabe umiejetnosci w walce z ludzmi lub jest slabo przygotowany do walki. Jesli jestes dobry w pvp to mozesz pokonac gracza, ktory ma 30 lvli wiecej, bo newbie z wysokimi lvlami nie brakuje. (expic kazdy idiota umie, nawet sam komputer moze expic ;p)
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem