Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 21:10   #38
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Ty niewiesz jaka to frajda zabijanie a wogule z graczy nie wypada kilka gp jakis zegarek i food owszem jeżeli sie zabija 8 levelki ale prawie nikt tego nie robi
No to wypada plate armor. Ale i tak nikt nie zabija innych graczy, zeby sie wzbogacic.
Cytuj:
Mi raz akurat z 10 levelka wypadl crown shield bo pkowalem 44 knighte i nikogo nie mogłem znależć
Podaj swiat na jakim grasz, bo jesli jest to antica, to zadna nowosc, ze z 10 lvla wypada crown shield.
Cytuj:
A pisałeś o tym ,że koleś sobie zbaijał trole i przyszła kolesiowa i zaczeła mu je wybijać a on zaczol ja zatakować(to normalnba reakcja sam bym tak zrobil )
Popieram w 100%. Jak mozna nie reagowac na to, ze ktos ci wybija twoje potworki?! Pewnie autorka tego tematu sama tak robila, a pozniej placze, ze ja zabijaja.
Cytuj:
Jak ty bijesz potworki to one są twoje i nikt niema prawa ci ich zabijać -,-
Ona stosuje metode Kalego: "Kali zabrac - dobrze, Kalemu zabrac - hunted"
Cytuj:
d.) polowanie na potworki- spotkałam się z taką sytuacją, widzialam jak pewien paladyn walczyl sobie z trolami i przyszla taka dziewczyna takze powalczyc z tymi trolami a on zaczął do niej strzelać z włócznii. Prawie ją zabij ale udało jej się uciec.Miała szczeście. Czynie przypomina wam to czegoś w stylu hamstwa- nie chcial się podzielic.
Aha, czyli ja se expie w jaskini od kilku godzin, ktos przylazi i mam sie z nim dzielic? I moze jeszcze on bedzie mi zabijal stworki atakujace mnie? I to jest dobrze tak?
Cytuj:
chyba kompletny idiota popełnił by samobujstwo(taki jak ten co pobił matke krześłem bo mu kompa wyłączyła -,-)
Moze autor tego tematu i osoba ktora pobija matke krzeslem to jedna i ta sama osoba, i moze wlasnie sie to stalo po dedzie od pk? nic nie wiadomo
Cytuj:
zabijanie przecinika to bezsens :/ o tego są potworki a nie gracze
To po co jest w tibii mozliwosc walki pvp? Bo to jest bez sensu? Pomysl, co by sie dzialo jakby nikt nikogo nie mogl zabic. Bylaby noobiarnia wieksza niz w polskim sejmie, chociaz i tak jest :-/

Ostatnio edytowany przez poisoner - 27-04-2006 o 21:14.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem