Cytuj:
2. Czy siadając do Tibi czujesz ulgę, radość, euforię etc.
|
Pytanie pozbawione sensu. Jak mozna robic dla przyjemnosci cos, co nie sprawia radosci? To ja rownie dobrze moge powiedziec, ze jestem nalogowym rowerzysta, bo czuje radosc jak chce mi sie akurat pojechac na rowerze i na niego wsiade. -.- W takim razie ja mam wszystkie nalogi, bo czuje radosc, jak siadam do kazdej rzeczy, ktora sie interesuje i sprawia mi przyjemnosc. Jestem nalogowym graczem komputera, ogladaczem telewizji i .... obżeraczem? bo jak siadam do jedzenia to tez czuje radosc
Cytuj:
4. Czy zdarza Ci się włączyć Tibię bez powodu; czy czasem najpierw włączasz Tibię, a dopiero potem zastanawiasz się co będziesz na nim robić?
|
Raczej na niej, tibia wystepuje w rodzaju zenskim.
Cytuj:
7. Czy odkąd grasz w Tibię twoje oceny w szkole pogorszyły się?
|
Cytuj:
d) wprost przeciwnie! (*)
|
Trudno, zeby sie komus z roku na rok polepszaly oceny, jak wymagania sa coraz wieksze.
Cytuj:
Uwaga: jeśli dziennie spędzisz minimum 4 h lub powyżej 30 h tygodniowo, zalicz sobie 15 pkt. Jeśli jest to co najmniej 35 h tygodniowo – 20 pkt.
|
A jak ktos gra botem (czytaj: nie gra, bo nie siedzi przed kompem i nie spoglada nawet na ekran od czasu do czasu) i w tym czasie robi cos innego, to tez te godziny sie licza jako tibia? Bo jesli tak, to ja zapewne nie miescilem sie w limicie 100 godzin tygodniowo.
Cytuj:
10. Czy pamiętasz konkretną liczbę godzin spędzonych przed Tibią dziennie/tygodniowo?
|
A co to ma do rzeczy? O_o
Cytuj:
13. Czy w sobotę logujesz się do Tibi przed południem?
|
Jak wyzej, co za roznica. Nawet lepiej grac przed poludniem niz nocami.
Cytuj:
c) to całe gadanie o nałogu to jakaś głupota! - 4
|
lol! ja juz nie gram w tibie, a zgadzam sie z powyzszym twierdzeniem, czyli ... jestem nalogowanym graczem?