Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2006, 22:07   #114
Kanion
Użytkownik Forum

Kanion's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Kanion ma numer GG 6008798
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
Ludzie, nie bijcie swoich matek!! Faktem jest, że Tibia może kogoś pochłonąć do tego stopnia, że już nie widzi poza nią swiata. W takich sytuacjach należy spytać: Gdzie byli rodzice do tej pory?. Taki małolat jeszcze może nie zdawać sobie z tego sprawy co robi. Ja powiem tyle, że w pewnym sensie też jestem uzależniony od Tibii ale nie do tego stopnia. W tym miesiącu nie bylu u mnie dnia bez wejścia na forum, czy bez glupiego stania przed depo. Jednak oprócz tego w realnym życiu nie widze u siebie większych zmian na gorsze. Mam czas i na Tibie i na znajomych, rodzine itp. Trzeba widzieć pewną granicę, co jest złe a co dobre.
Taa.. ale sa maniaki ktorym zalezy bardziej na grze niz na REAL zyciu moge ci podac pare przykladow (Taifun Devilry, Tetro Auerlius, Undead Slayer, Safi'Kyra-ta to dopiero uzalezniona od 5 rano do 22 online ;|) wiec sie nie dziw czemu oni leja swoje matki ;| ale nie kapuje tego jak mozna byc takim noobem zeby siasc se 2x przez jakas gre? ludzie nie zdajecie sobie sprawy z tego ze powtarzajac klase to jest tak jakbyscie marnowali sobie zycia

Aaa.. audycje to dopiero mnie dobily a najbardzej jak Straz miejska sie wypowiadala HWDP HWDP

to wszystko
~Olek
Kanion jest offline