Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
@Gelo
jeszcze jakbys napisal ile srednio expa na godzine wyciagasz na guardach/scarabach to bym sie bardzo ucieszyl.
|
Na guadrach 20k/h + (jeśli mam 2 piętra i stały resp może nawet ponad 25k/h), scarabach na -3 piętrze do 20k/h, tomby 20k/h, dragi (północne - 7 resp) wieczorem, czyli gdy jest wspaniały resp

do 30k/h a w ciągu dnia ok.20k/h.
@up up
Ja na 15lv wbiłem skille 70/70 i 4mlv nosiłem od 13lv m.in. c arm, bs, c shield czy crusa i jakoś nikt mnie nie chciał nigdy zabić. Fart czy jak ?
Przy tych skillach na amazon camp północ od Venore wbiłem w 3-4 godziny dz z 15lv na 21lv. Potem w w tydzień do 30lv i zabrałem się na doskillowanie do 75/75 potem kupiłem pacc (nie wykorzystałem ponad 30dni pacc'a .... szkoda się tłumaczyć ;/ ) i na 53lv skończył mi się pacc, więc postanowiłem poskillować do 85/85 i kupić next pacc. Jak pomyślałem tak wykonałem i dziennie wbijająć 20-25% skilla po krótkim czasie wbiłem po 85 i z racji świąt wielkanocnych nie dało się zapłacić za pacc, wieć jeszce poskillowałem i wbiłem 87/86. Kupiłem nowy pacc i teraz nie mam zamiaru stracić żadnego dnia i wbijać ten lvl up bo już tylko to mi zostało do wykonania.